Foxy Dates . WAARDELOOS

Foxy Dates . WAARDELOOS

Om een bericht te kunnen ontvangen cq lezen moet je credits betalen terwijl de verzend partij even eens hier al voor betaald heeft. Te vergelijken met post waarbij de postbode aanbelt, meld dat hij post voor je hebt maar je moet er wel voor betalen om het in ontvangst te nemen terwijl de verzend partij ook al heeft betaald.
Daarnaast worden je berichten gecensureerd alle cijfers worden vervangen door sterretjes, dus telefoonnummers zijn onzichtbaar, bij een afspraak als het al zover komt kan je elkaar geen bericht verzenden waar je staat of bent en of je later bent dan afgesproken. Het opgeven van je mailadres of een ander mail adres wordt eveneens geblokkeerd. Het maken van een date via deze site wordt praktisch onmogelijk gemaakt. Deze dating site is geen aanrader even als andere dating site van de zelfde organisatie.

Sterke punten
GEEN, Ja de organisatie die goed geld aan jouw verdient.

Zwakke punten
Te duur je krijgt geen waar voor je geld en veelal ook geen relatie

Bezoek Foxy Dates Reviews over Foxy Dates

4 reacties

Het klopt dat contactgegevens verwijderd worden in de chat zoals telefoonnummers en emailadressen.
Algemene Voorwaarden > Gedrag > Onderste 2 regels.
Ontoelaatbare berichten en privacygevoelige gegevens kunnen daarbij gecensureerd worden.

Afspraak maken is onmogelijk

Correctie
Onze chat wordt zowel automatisch als handmatig gemodereerd. Ontoelaatbare berichten en privacygevoelige gegevens kunnen daarbij gecensureerd worden.

Meneer Dirk hierboven vergeet alleen even te melden dat Foxy-Dating ook gebruik maakt van zogenaamde chatoperators, oftewel internet-trollen, die zich alleen maar voordoen als werkelijke profielen (members) en ondertussen liegen en bedriegen dat het gedrukt staat om je maar zo lang mogelijk aan het lijntje te houden en credits te blijven kopen. BE WARNED - AVOID!!!

Had een gesprekje met Babs. Mooie vrouw. Toch voor 20 euro credits gekocht. Na 5 vragen en antwoorden....20 euro weg....ze moesten allemaal opgepakt worden...oplichters

Bezoek Foxy Dates Reviews over Foxy Dates

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Foxy Dates
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden