Misleiding

Dit is een van de vele sites van één en dezelfde exploitant. Het moederbedrijf heeft tientallen dating sites in beheer, van flirt sites tot BSDM enzovoorts. Alle profielen zijn dan ook op meerdere sites terug te vinden.
Om er een gesprek aan te gaan moet je credits aanschaffen, het kleinste pakket is 10 credits à 10 euro (1 euro per bericht).
Zodra je er een account of profiel aanmaakt, wordt je overspoeld met berichten van "vrouwen" uit alle leeftijdscategorieën met de meest uiteenlopende verhalen waarom ze juist jou gekozen hebben voor een (seks) date.
De algemene voorwaarden vertellen dat zij zich het recht voorbehouden om berichten vanuit fictieve profielen te sturen voor de "entertainment beleving". Nou entertainment is er niet echt, want vanuit alle profielen worden steeds dezelfde vragen gesteld, maar entertainment wordt er niet gegeven.
Ik heb er weleens via de "klantenservice" een klacht ingediend dat er geen duidelijk onderscheid is tussen fictieve en echte profielen. Dan krijg je een standaard antwoord dat het "in de eerstvolgende bespreking" zal worden meegenomen. En vervolgens veranderd er niets en hoor je er ook nooit meer iets van.
Een aantal hilarische punten vind ik toch wel dat er ineens opvallend veel vrouwen in de buurt wonen, terwijl er niet eens zoveel vrouwen in mijn plaats wonen, zoveel als er beweren in mijn plaats te wonen had ik er toch minstens tientallen weleens op straat moeten tegenkomen. Wat ook opvalt is de profielen van zogenaamde Vlaamse dames, die geen woord Vlaams kunnen. Ze spreken allemaal over "neuken", terwijl een Vlaming "poepen" zou zeggen. Andersom is mij ook opgevallen dat sommige dames in de buurt opvallend veel Vlaams achtige bewoordingen en uitspraken hanteren. Ik heb sterk het vermoeden dat er meerdere personen in Nederland en België achter deze profielen zitten en op hun manier proberen jou zover te krijgen credits te kopen. Zij het door mooie praatjes of door te trachten op het geweten of gevoel in te spelen.
Ook leuk om te weten: zelf werd ik gek van de hoeveelheid meldingen van nieuwe berichten. Ik ben er eens goed voor gaan zitten en heb nagenoeg alle profielen als favoriet gemarkeerd. Dan blijft het ineens opmerkelijk stil, ik kreeg nauwelijks nog nieuwe berichten.
Leuk om een beetje rond te kijken en eventueel toegestuurde foto's te bewonderen. Maar verder is het troep.

Sterke punten
Soms prikkelende foto's van mooie vrouwen.

Zwakke punten
Alleen maar nep profielen.

Bezoek FlirtPlek Reviews over FlirtPlek

1 reactie

Heb wat onderzoek naar deze site gedaan.
Via reverse ip kom ik uit op 186 clonen met de zelfde data base.
Heb een profiel aangemaakt met een niet bestaande plaats ongelofelijk hoeveel vrouwen daar wonen en vooral hoeveel buurvrouwen ik heb.
Je kunt er van uit gaan dat alle profielen waarbij Land, Provincie en Woonplaats niet zijn ingevuld vals zijn.
Tevens staan er veel oude profielen op die nooit verwijderd zijn maar waarop nooit meer ingelogd word.
Heb je geld te veel en wil je alleen chatten met iemand die je nooit zult ontmoeten ga je gang zoek je een date of relatie dan ben je hier verkeerd.

Bezoek FlirtPlek Reviews over FlirtPlek

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlirtPlek
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden