Fake

Ik ben een beetje dom geweest. Dateprive is OOK een fakesite. Misschien heeft 1 van jullie wel eens gemaild met Selena?! Ik kan zeggen, zij of hij is goed in haar werk. Ik heb echt een tijdje nodig gehad om in te zien dat ik genempt werd.

Sterke punten
Worden overschaduwd door minpunten

Zwakke punten
Er wordt misbruik gemaakt en geld verdiend aan mensen die hopen op een beetje respect, maar het pakketje is mooi..

Bezoek Date Prive Reviews over Date Prive

2 reacties

Selena geloof ik niet, maar wel Rosan en ene Blondebabe en nog wat andere fakes. Nou ja, ik denk dat elke medewerker van Dateprive een heel lijstje namen heeft.

Als je vraagt om verder te babbelen op bijvoorbeeld hotmail krijg je ook steeds dezelfde reacties zoals "ik wil het graag nog even hier doen, okay" of "wat is heet mail?" "ik heb thuis geen pc en op mijn werk is het afgeschremd..." allemaal BS! Ze geven altijd in 2 zinnen een reactie. Zeg je dat je blij bent dat het weekend is, dan kun je er 100% zeker van zijn dat ze vragen wat je gaat doen van het weekend. Allemaal te doen om snel een reactie te geven op jouw vragen. Vaak reageren ze maar op 1 vraag en sluiten af met een "x"
En geloof mij nou, dames willen echt wel het e.e.a. weten van je en kunnen dan best wel eens meer dan 2 zinnen verzinnen. Maar ja, als je de hele dag de taak hebt om reacties te versturen naar betaalde klanten (kerels) dan is de creativiteit natuurlijk op een gegeven moment ook op he.
Ik babbel nog wel terug tot de teller op 0 staat en dan is het klaar. Duur lesgeld, maar goed. Misschien behoed ik nog iemand om hier aan mee te doen en dan heeft het toch nog zin gehad. Niet doen dus! je wordt belazerd!

Bezoek Date Prive Reviews over Date Prive

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date Prive
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden