nepprofielen

DATEPRIVE, NO WAY! Ik heb samen met een vriend een vriendin uitgebreid getest hoe er op verschillend geschreven berichtjes gereageerd wordt door de 'dames', maar het zijn nepprofielen. Als je je aanmeldt zijn er direct 'matches' met supergeile profielen die jou ook nog eens persoonlijk benaderen om kennis te maken! Gauw een berichtje terugsturen dus... Maar tja, je krijgt dan ongeacht de lengte of inhoud van je eigen bericht nooit meer dan 1 simpele nietszeggende zin als antwoord. Nou ja, je kunt het zelfs geen antwoord noemen. Het sex- of spanningsgehalte van die tekst is dan ook nog slaapverwekkend saai. Gaap. En die supergeile profielen dan? Tja, die kloppen ineens toch niet meer zo. Te mooi om waar te zijn? Ja. Vraag maar eens om iets echt spannends, forget it! Of, vraag eens om een profielfoto van degene waar je zo saai mee chat! Er zit bij DatePrive een aantal mensen die jou uitlachend de (vaak identieke) antwoorden en standaardtekstjes bij elkaar verzinnen. En ondertussen jouw geld (nog harder lachend) in hun zak laten glijden. NIET DOEN DUS!

Sterke punten
Per maand mag je met je abonnement 50 gratis berichtjes sturen. Daarna betaal je liefst E.24,95 voor 50 nieuwe berichtjes!
Aangezien je op elk berichtje wat je verstuurt meteen een 1-regelig antwoord van willekeurig welke 'match' krijgt (waarop jij weer reageert), weten ze bij DatePrive precies hoe ze je heel erg snel geld afhandig kunnen maken.
Prima oplichters dus!

Zwakke punten
Je moet wel heel dom zijn om het DatePrive-systeem na een week al niet door te hebben. Het nogal belabberde en fantasieloze schrijfteam van DatePrive valt erg gauw door de mand!
Leuk als hierover een undercover tv-programma gemaakt zou worden.

Bezoek Date Prive Reviews over Date Prive

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date Prive
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden