Geef je geld niet uit want het is fake !

Geef je geld niet uit want het is fake !

Beste mensen, dit was mijn eerste keer op een datingsite ! Ik heb er 10 dagen op gezeten en had een totaal van 67 matches ! elke dag kwamen er wel 4 bij .\\r\\nMijn gekozen leeftijd was maximum tot 35 jaar en toch kwamen er profielen van oudere vrouwen op !\\r\\nAlle profielen waren bijna zonder foto en als er dan eens een foto was dan was het precies van een prostituee ergens in bulgarije of roemenie of dergerlijke.\\r\\n\\r\\nDe antwoorden op je verzoek zijn telkens vol spellingsfouten en meer dan 2 zinnen als antwoord krijg je niet ! \\r\\n\\r\\nWanneer je om een gsm nummer ,email of foto vraagt antwoorden ze niet of beginnen ze over iets anders, vreemd dus.\\r\\n\\r\\nIk had wel een origineel antwoord ontvangen : mijn leuke foto's staan op mijn gsm, en ik heb geen kabeltje ! wat een toeval zeg, ze zei dat ze er een ging halen in de phone house ! na 5 dagen natuurlijk nog geen respons!\\r\\n\\r\\nDikke fake, jammer genoeg ! voor mensen die echt op zoek zijn weet ik niet goed naar welke datingsite je nu moet gaan !\\r\\n\\r\\nzonde van je geld !

Sterke punten
- fake profielen\\r\\n- foto's van buitenlanse meisjes\\r\\n- geld aftroggelen met hun membership\\r\\n- mooie kleuren op site

Zwakke punten
- geen echte profielen\\r\\n- veel te duur \\r\\n- gewoon een fake site

Bezoek Date Prive Reviews over Date Prive

1 reactie

Inderdaad is date prive een discutabele site. Het eerste contact gaat snel maar daarna wordt je professioneel aan het lijntje gehouden. De site is erg duur en levert niks op. Vragen om via direct mail contact te mogen maken worden ontweken. Als iemand echt serieus wat wil en ook niet dezelfde kosten wil dragen dan accepteert die persoon dat snel. Je wordt dus eenvoudig genept door dames die beroepsmatig mannen bedonderen. Gewoon misselijk.

Bezoek Date Prive Reviews over Date Prive

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date Prive
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden