ContactX - Trap er niet in!

ContactX - Trap er niet in!

Ik ging er altijd van uit dat ik er niet in zou trappen, maar helaas ook mij is het nu overkomen... Net als de bovengenoemde reviews ben ik via een eerlijke site in contact gekomen met een "leuke dame". ook zij gaf via haar live.nl mail antwoord en stuurde me door naar de website contactX.nl ook met hetzelfde excuus van slecht bereikbaarheid tot geen beschikking over internet? (tegenwoordig met al die smartphones....hoe kon ik zo stom zijn om daar niet bij stil te staan)

en inderdaad zijn de eerste paar berichten gratis, helaas betaal je daarna voor ieder verstuurd bericht 10 credits (ong. €2.50). na eenmaal een bedrag overgemaakt te hebben van 25,- euro kon ik weer verder om nog meer onnozele berichten te beantwoorde, na 5 berichten begon ik toch te twijfelen of ik niet aan het lijntje werd gehouden aangezien ze wel wou afspreken maar geen datum wou doorgeven of eventueel verder contact door elkaars nummer uit te wisselen. al met al ontwijken ze jou vragen maar beantwoord je wel al hun vragen aangezien dat jou natuurlijk veel credits kost. erg scherp van ze....maar uiteindelijk vallen hun ook door de mand, het liefst zo snel mogelijk natuurlijk zodat je zo min mogelijk betaald.

conclusie : ze spelen erg scherp in op je emoties, jij man/vrouw op zoek naar de liefde etc.
op dat moment ben je erg blij met ieder reactie die je ontvangt, want tja jij stuurt natuurlijk het eerste berichtje. zonder dat je ervan bewust bent speel je het spelletje mee. Wat voor jou uiteindelijk in het nadeel is want je portemonnee wordt er uiteindelijk lichter door.

Daarom aan iedereen : Trap er niet in!!! hoe erg je ook verlangt naar liefde of seks, deze mensen (contactX.nl) spelen graag op je emotie in.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
-Geldklopperij, betaald chatten
-Nep profielen
-vergelijkbaar met telefoonseks, van beide wordt je er niet beter op, alleen wat lichter in je portemonnee

Bezoek ContactX Reviews over ContactX

3 reacties

Met volle woorden correct omschreven,verwijzend naar eerdere reactie.

Echte oplichters. Waardeloze site.... zoooo slecht. Berichten worden gefilterd. Ze halen info weg die je schrijft..of de persoon zegt dat het er niet staat.Dan is die persoon fictief. Krijgt soms rare zinnen terug. Lijkt wel of dat dan door een buitenlander geschreven is. Komt héél amateuristisch over. Afspreken lukt ook niet. Je krijgt korte berichten en elke keer met een wedervraag. Ook niet slim van diegene. Dat de berichten worden aangepast is zeker. Dit soort sites moeten ze verwijderen van internet. Gewoon oplichters zijn het. Dus niet aanmelden of credits kopen. Zonde van je tijd en je geld.

Ik ben er met me'n stomme kop ook ingevlogen want werd 4 maanden aan de praat gehouden door een dame INGRID VEENSTRA uit Maasbracht. Helaas vond ik deze site te laat.Enkele typische dingen zoals elders op deze site. Ze kon als 31 jarige niet omgaan met internet en google om iets op te zoeken.Achteraf bleek dat zij ook op hetkliktzo.nl en bij "erotiek" op Marktnet.nl staat. Ik hoop dat ik hiermee mensen gewaarschuwd heb.

Bezoek ContactX Reviews over ContactX

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ContactX
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden