Fake/Real

Ik ben sinds 2 maanden in contact met een leuke meid op contactmail,
Ieder bericht die je opent moet je credits voor kopen wat naar mijn mening best wel duur is ong. E1,20. Maar goed het waren hele leuke mailtjes dus heb ik dat er wel voor over. Ik weet alleen niet of de tegenpartij dit dus ook betaald. Na een niet op komen dagen date bleek achteraf dat ze naar zeggen gevallen was en haar been heeft gebroken. Dit wil dus zeggen nogmaals 6 weken iedere dag 1 of 2 keer credits. Dit vind ik nog steeds niet erg maar begin nu beetje te twijfelen aan de oprechtheid van deze website en hoop snel andere meningen te horen over deze site.

Bezoek ContactMail Reviews over ContactMail

9 reacties

Hey heb morgen een date via deze site je hoor wel hoe of wat

Algemene Voorwaarden
Artikel 3. Privéberichten

Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen.

Dit is de spreekwoordelijke addertje onder het gras, waardoor het mogelijk is dat je met een faker te maken hebt.
Misschien zijn alle profielen wel fake, of een heleboel.
Een kenmerk van een datingsite met fakeprofielen zijn de credits.
Elke berichtje kost je credits, en daar is het hun om te doen, geld incasseren.
Nog een kenmerk is dat de persoon met wie je een afspraakje maakt, niet komt opdagen en een smoes heeft.
Moeder is plotseling ziek geworden, heeft een ongeluk gehad etcetera.
Verder willen ze niet buiten de site om met je afspreken, want ze kennen je niet goed genoeg, ze vinden het veilig op de site.

Nou krijg hetzelde mike dus denk fake

Ik weet voorlopig genoeg ik geef geen dubbeltje meer uit, bedankt voor de reacties jongens helemaal top!

Ik had voor gisteren een date. Ze zou bij mij thuis komen alles geregeld berichtje gestuurd met adres en tijd dat ik thuis zou zijn.kreeg 2 uur later na afgesproken tijd een berichtje met ik zit nog steeds te wachten op een berichtje van je hoe laat ik bij je kan zijn. En dat ze er niet blij mee is want het is helemaal wit buiten en dat ze doods bang is dat het glad is.en of ik nog wat wil laten weten.dus heb er een bericht gestuurd met dat ik haar een bericht had gestuurd met dat ik me adres en tijd had door gegeven had maar heb geen berichtje meer terug gehad.ze wou ook niet msn en nr uitwisselen dat doen we wel als het klikt.

Beste mensen,

Het lijkt een mooie site. Ze hebben hun best gedaan de man-vrouw verhouding enigsinds geloofwaardig te maken en er staan niet alleen maar supermodellen op, maar alles riekt naar fraude. Een vrouw die alleen contact wil via een kanaal waar je voor moet betalen (hun eigen @contactmail adressen), terwijl ze na jouw eerste mailtje contact met je op kan nemen via een gratis weg, is een dief van haar eigen portemonnee. Heren laat je hier (en ook op de meeste andere datingsites) geen centen uit de zak kloppen. Ze geven in hun algemene voorwaarden overigens ook toe betaalde leden (m/v met of zonder echte foto?) in dienst te kunnen nemen, om de site levendig te houden (of in mijn woorden; om hun portemonnee gevuld te houden en de man-vrouw verhouding nog intressant genoeg te houden voor de mannen).

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. Het spijt me om het te moeten zeggen en ik weet dat liefde (op basis van een foto en verhaaltje??) blind maakt, maar ik vind het eigenlijk vrij dom als je hier intrapt. Ik zeg dat niet om de mensen die hebben betaald een hak te zetten, maar wel om ze een spiegel voor te houden en te voorkomen dat ze hier opnieuw (eventueel via een andere weg) intrappen.

Ik heb op deze site een vrouw in een rolstoel gezien ze zei dat ze in Emmen woonde, maar na wat zoeken bleek die foto van een vrouw in zweden te zijn en niets met deze site te maken te hebben. Ik vind het zeer triest dat makers van deze site gebruik maken van andermans leed als een vrouw in een rolstoel. De vrouw op de site van contactmail heet Elizabeth. Schande!!!!!

Ja contactmail is volgens mij een pure oplichters site heb er helaas enige tijd geleden ervaring mee gehad met een dame die ook niet buiten deze site om contact wilde en daar smoezen voor had!!Het is echt een nep site en ik raad iedereen af om via deze site contact te zoeken voor de liefde of intimiteit!!!Ik krijg af en toe nog e-mails dat een dame op die site zogenaamd interesse heeft in me nou volgens mij zijn het buitenlandse oplichters en het enige waar ze interesse in hebben is je geld!!Dus zoek op echt betrouwbare site,s maar niet op deze nep site!Ik wens ieder geluk die dit leest er mee!!

mensen er zullen misschien een paar echte mensen tussen zitten maar deze site is gewoon oplichterij trap er gewoon niet in....

Bezoek ContactMail Reviews over ContactMail

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ContactMail
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden