Nep

Valt me meteen op aan de foto's die heb ik op een andere nep site al eerder gezien. Mensen trap er niet in, deze site is hartstikke NEP

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zo nep als het maar kan.
Foto's zijn zo van een andere fake site geplukt, makkelijk te herkennen daaraan.

Bezoek BuurtSexcontacten Reviews over BuurtSexcontacten

3 reacties

Zelfs de teksten van de profielen zijn gekopieerd. Als je een zoekopdracht doet op google met een van de profiel namen krijg je zo alle fake sites van hun naar boven. Dit is weer een nieuwe fake site in de lijst.

Als je lid wordt geef je ze toestemming om je profiel te kopiëren voor hun tig andere sites, zonder dat je dat weet of merkt. Stel dat er een keer een echte vrouw lid wordt en een foto plaatst. Binnen de kortste keren staat haar profiel plus foto op vele andere fakesites van Pink Melon. Je komt er nooit meer vanaf!

5.6. Gebruiker verstrekt Pink Melon Web Concepts een licentie (toestemming) voor het gebruik van de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud die door de Gebruiker zijn verstrekt. Deze licentie omvat in het bijzonder het recht van Pink Melon Web Concepts op het dupliceren, weergeven, aanpassen, vertalen, scannen, inzetten voor publiciteitsdoeleinden, zowel commercieel als niet-commercieel, in sublicentie geven of overdragen van inhoud die betrekking heeft op Profielen (informatie, foto's, videobeelden, beschrijvingen, zoekcriteria, etc.)

Lol dat is precies hetzelfde stukje tekst als bij Heteprofielen in de voorwaarden staat. Maar die is van Ocean Group Investment LTD, zou dat soms ook van dezelfde maker zijn?

Bezoek BuurtSexcontacten Reviews over BuurtSexcontacten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BuurtSexcontacten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden