oplichters

ik heb sinds eind vorig jaar contact gehad met Elif 23jaar uit oss op actief daten maar komt haar afspraken ook niet naar elke x andere smoes en veel gespot met ziekenhuizen nu heb ik eens bij google gekeken naar het rekening nummer ik kwam tot klussie dat er aangiftes tegen deze rekening nrs worden gedaan nu heb ik bij lovematch er iets van gezegd tegen elif en wat denk je ben gelijk me credits kwijt en me profiel is gelijk geblokeerd

Sterke punten
mensen voor de gek houden en maar zoveel mogelijk credits laten kopen

Zwakke punten
niet voor uit komen dat ze oplichters zijn

Bezoek ActiefDaten Reviews over ActiefDaten

5 reacties

Actiefdaten is voor je vermaak (entertainment) en niet bedoeld om te daten met echte personen.
Lees de gebruikersvoorwaarden, het staat er heel duidelijk bij.

1e alinea (let op het woord "entertainment".

Deze Gebruiksvoorwaarden (‘Voorwaarden’) worden uitgegeven door D Support in naam van Actiefdaten (‘Bedrijf’) voor de levering van chat- en entertainmentdiensten (‘Diensten’).

9 Aansprakelijkheid (let op de woorden fictief, entertainment en gemodereerd)

9.1. Bedrijf biedt Member door gebruik van Website en Diensten geen enkele garantie op succes, een date of een relatie. Personages, memberprofielen en/of advertenties kunnen fictief zijn met enkel een entertainment doelstelling. Het contact via berichten is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk.

Gemodereerd betekent dat berichten worden geschreven door chatoperators (thuiswerkers die betaalt worden om berichten te schrijven namens fictieve profielen)

Nog een aanvulling op mijn reactie.

Onder nepprofielen verstaat Actiefdaten profielen die Actiefdaten niet zelf heeft gemaakt of gekocht maar profielen die concurrenten of andere oplichters hebben gemaakt. Bijvoorbeeld een profiel die jou een bericht stuurt om op een andere nepdatingsite in te schrijven. Actiefdaten heeft liever dat je op hun site credits koopt.

nou dirk ik zeg je dan bij deze jullie zijn oplichters klaar en elif maakt met mij afspraken dat ze komt en dat gebeurd niet maar ik ben iemand die je opzoekt en je vind of het nu echt is of nep oplichterij is het gewoon klaar en dit ga ik ook bij lovematch neerzetten

Wieleke er duizenden datingsites die nep zijn, er is een hele industrie die handelt in nepdatingsites. Ik waarschuw mensen hiervoor via reacties. De politie of andere instanties zoals fraudehelpdesk en consumentenautoriteit doen hier niets tegen.

Google ook eens op adultwebmaster, dan kan je zelf een nepdatingsite opzetten met duizenden nepprofielen op bestelling. Belachelijk dat de overheid hier niets tegen doet.
Het is gewoon diefstal, je verkoopt iets wat je niet hebt.

ja dirk dat klopt maar is niet normaal dit noem ik met mensen zijn gevoelens spelen en dat is iets wat zeer gemeen is

Bezoek ActiefDaten Reviews over ActiefDaten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ActiefDaten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden