oplichterij

Na diverse leuke contacten geprobeerd een afspraak te maken! Eerst werd er om heen gedraaid en zoveel mogelijk gerekt ! Daarna met diverse dames een afspraak gemaakt echter 2 keer kwam de betreffende dame niet opdagen om diverse redenen (smoesjes zijn ze goed in) en één dame maakte het helemaal bont door tot drie keer toe een afspraak te maken en alle drie de keren NIET op te komen dagen met achteraf de meest stompzinnige dooddoeners als reden op te geven en daarna gewoon weer proberen het contact te behouden! Niet te geloven!!!
De enkele dames die het blijkbaar wel zien zitten wegen niet op tegen de vele dames die de boel belazeren!!! Als je dat tegen ze zegt worden ze nog boos ook!
Advies begin hier NIET aan ; het kost veel geld (credits) en je wordt gewoon aan het lijntje gehouden! Ook valt het op als je met enkele dames chat dat je vrijwel tegelijkertijd van al die dames antwoord krijgt! Ik denk dat het vaak dezelfde dame is!

Sterke punten
GÉÉN (oplichterij).

Zwakke punten
De meest belachelijke verhalen worden verzonnen om een afspraak niet door te laten gaan of als reden van het niet komen opdagen!
Alhoewel autopech wel heel erg vaak gebruikt wordt!
Misselijke figuren!

Bezoek 2 get Her Reviews over 2 get Her

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 2 get Her
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden