Reviews van deze auteur

Oplichtersbende

Review over BeNaughty

Via zoekmachine naar een chatsite gezocht.Kwam deze tegen,en dacht even proberen.Om te kunnen chatten moest je lid worden en een klein bedrag betalen.Ik denk,even proberen.Na twee dagen had ik al genoeg gezien,is nog erger dan zo`n site waar je credits moet kopen.Meteen weer opgezegd.Wat schetst mijn verbazing!!!!enige tijd later werd er geld van mijn bankrekening gehaald.Teruggeboekt en kreeg toen een aanmaning om toch te betalen met zelfs 7 euro extra als incassokosten.Dit is pure oplichterij.Heb ze meegedeeld dat ik er niet over pieker om hun geld te geven,heb sindsdien nog niets gehoord,en adviceer eenieder om nooit of te nimmer naar deze site te gaan.

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Alles nep en een grote zwendel en oplichterij.

reacties:

Review: Oplichtersbende

Mijn vorig antw werd geweigerd omdat er geen links in mogen staan.Maar kijk eens goed op de site van benaugthy,dan kom je vanzelf contactadres tegen.Maar zij reageren niet!!! Bij de incasso kun je een antw mail sturen.Is mij bij Novanet en BWM beide gelukt.Maar die doen ook of hun neus bloedt.Word nu gedreigd met een nl incasso bureau en deurwaarder.Ik wacht wel af.

Review: Oplichtersbende

Ik heb een bedrag bij aanmelden betaald,en weer binnen een week afgemeld.Dus hoezo openstaand bedrag?? Een maand later hebben ze automatisch incasso gedaan die ik direct heb geannuleerd.Dat opnstaand bedrag klopt dus voor geen kant.

Review: Oplichtersbende

Hallo Roy.Er is tot op heden niemand geweest en nadat ik een maand of drie niet op hun berichten reageerde ook niets meer gekregen. Wel krijg je naderhand ontelbare mails van evenzovele datingssite`s. Zal wel zijn om te pesten.Groet Fred

Review: Oplichtersbende

Hallo Ruben
Gewoon nergens op reageren,dan houd het vanzelf op.Dat nr bellen haalt niets uit want je krijgt een engelssprekend iemand die iets verteld waar geen touw aan vast te knopen is.Heb nu van augustus 2019 niets meer gehad.Word nu wel doodgegooid met zgn contactadv,maar daar is verwijderde items goed voor.

Review: Oplichtersbende

zijn ook oplichters,je krijgt waarschijnlijk in de toekomst ook nog mail van DWM,ook oplichters.
Heb op een gegeven moment nergens meer op gereageerd en sedert augustus niks meer gehad.
Is gewoon bangmakerij en als je betaald hebben ze dat ook binnen.

Review: Oplichtersbende

Gewoon de incasso bij je bank blokkeren,en verder nergens op reageren. Het houd vanzelf een keer op.Ook dat van Novanet en DWN ook gewoon negeren. Groet Fred

Review: Oplichtersbende

Hoy Bart. Dat gebeurde bij mij ook.Net op het moment dat hier die sites aangepakt werden.Heb dus bij DWM niet gereageerd en heb nu sedert augustus 2019 geen mails meer gehad.Heeft wel van 5-01-2019 tot eind augustus geduurd die dreigementen.Daarna doodgegooid met adv van allerhande site`s in de mail.Word inmiddels ook wat
minder. Groet Fred

Review: Oplichtersbende

Heb nadat ze het aut hadden geind meteen terug geboekt en bij de bank geblokkeerd en verder al heel gauw gewoon niet meer gereageerd.Een keer of 2 op novalnet gereageerd en op DWM helemaal niet.

Review: Oplichtersbende

Piet ik heb sedert augustus 2019 niets meer gehoord of gezien ook een incasso bureau moet zich aan de nl wet houden en misleiding blijft misleiding.Aanmelden betalen en binnen 6 dagen weer afmelden, bevestigd krijgen dat je afgemeld bent, en dan toch nog geld innen riekt heel sterk
naar oplichting.Staan ze bij de rechter niet heel sterk mee.

Review: Oplichtersbende

Heeft iemand van jullie er wel eens aan gedacht om aangifte van oplichting te doen en rechtsbijstand in te schakelen?

Review: Oplichtersbende

Ik had me aangemeld en de aanmeldbedrag voor de proefperiode betaald.Binnen zes dagen meegedeeld dat ik geen behoefte had om verder te gaan op de site dus opgezegd.Hiervan bevestiging gehad.Heb al hun reactie`s opgeslagen en afgedrukt,dus bewijs genoeg volgens mij.Opgezegd binnen denktermijn en voordat het abonnement verlengd zou worden en toch proberen ze geld te innen.Riekt toch naar oplichting,of niet?

Review: Oplichtersbende

Beste Piet Heb de bewijzen naar novalnetr en dwm gestuurd en ze hebben daarna nog gedreigd. Ook met een ndl incassobureau.Heb gewoon geschreven dat ik cont ging opnemen met rechtsbijstandrechtsbijstand en aangifte ging doen en toen hield het op.

Review: Oplichtersbende

Ik denk dat dit maar weer eens bewijst dat benaughty wel degelijk vals speelt en probeert de mensen op te lichten.Ik heb dat toen ook gedaan en men bleef toch dreigen.Deel ze mee dat je aangifte gaat doen,aangifte kun je trouwens via internet doen .

Review: Oplichtersbende

Hoy Tom Weet ik niet maar als ze samenwerken met lui als van benaughty kan het nooit goed zijn. Als je regelmatig kassa en radar volgt over zulke dingen dan blijken er op dat gebied heel erg veel zgn cowboys te zijn. Ook veel malafide incassobureau`s dus......Wil je wel het advies geven om al je mails en schrijven met hen op te slaan en eventueel af te drukken.heb je altijd bewijs mocht het toch eens nodig zijn.

Review: Oplichtersbende

Piet ben jij toevallig in dienst bij hen dat je alles wat ze doen goed probeert te praten.Kan best zijn van die prijzen maar als je voor lui als benaughty gaat werken ben je gewoon geen haar beter en help je gewoon mensen op te lichten.Al eens ooit gehoord van de dief en de heler?

Review: Oplichtersbende

Dat idee had ik ondertussen al. De helper van de duivel.Nou succes ermee.

Review: Oplichtersbende

Mensen die binnen de wettelijkje opzegtermijn afmelden dreigmailtjes sturen noem ik wel degelijk heel erg verkeerd.En niet voor niets zijn deze site s enige tijd geleden op hun vingers getikt. Dus als de incassobranche zo netjes is zouden ze met zulke lui niet in zee gaan.Maar ja,het geld he.

Review: Oplichtersbende

Hoy Tom In hoeverre novalnet legitiem is durf ik niet te zeggen.Ik denk dat dat er ook niet toe doetHet gaat er m i over in hoeverre ze volgens de regels die gelden werken.Ook als je legitiem bent moet je je aan de regels houden die hier gelden.Doet benaughty duidelijk niet!!

Review: Oplichtersbende

Dat is nu precies het probleem met het gros van die incassocowboys het, interesseerd ze geen biet of de eis terecht is of niet ze willen alleen innen want dat is hun verdienmodel.Vraag maar aan piet ,tom, want die weet er beroepshalve alles van.

Review: Oplichtersbende

Piet.
Heb je al eens geantwoord dat ze ook al zeg je op tijd op ze je toch die rekeningen blijven sturen.Had binnen 3 dagen afgemeld en opgezegd,daarvan bevestigingng gekregen,toch aut incasso.Trouwens de zaterdag na mijn laatste reactie op je schrijven hier kwamen heel toevallig de incasso bureau`s weer in kassa.En wederom kwamen ze er weer niet goed van af.Werden wederom als cowboy`s bestempeld.Snap niet dat je zoveel moeite doet om hen goed te praten.Oplichting blijft oplichting en hier word je opgelicht.

Review: Oplichtersbende

Hallo Jan.
Hoop dat je de afmelding opgeslagen hebt zodat je bewijs hebt dat je je weer direct afgemeld hebt.Als je dat hebt nergens op reageren.Het houd vanzelf op.Je zou nog aangifte kunnen doen.Heb zelf sedert augustus 2019 na 8 maanden gedoe (dreigmails etc) niets meer gehad. Sterkte er mee.

Review: Oplichtersbende

Piet,nogmaals dit is niet waar wat je schrijft.Als je op tijd hebt opgezegd,laten ze het er bij zitten. Ze weten heel goed dat ze fout zitten.En het nld incasso bureau komt echt niet want dan moeten ze naar de rechter en dat doen ze echt niet. Heb nog steeds geen enkele melding gezien dat ze bij wie dan ook aangebeld hebben.Dit is gewoon bangmakerij.Wat betaald je eigenlijk,heb je er een goede boterham van?

Review: Oplichtersbende

Het is nu 1 jaar geleden dat ik het laatste dreigmail heb gehad van DWM. Zat te wachten op het nld incassobureau maar die hebben zich tot op heden niet gemeld.Had hen graag rechtsbijstand op hun dak gestuurd. Is er niet van gekomen. Krijg nog wel steeds de mail vol met van allerhande site`s.Maar die kunnen gelukkig ongelezen de prullenbak in. Bescouw het maar als kinderachtige pesterij.