Reviews van deze auteur

Het lijkt wel

Review over Knuz

Het lijkt wel of 50+ vrouwen die alleen komen te staan veel minder geïnteresseerd zijn in een nieuwe relatie dan 40+ vrouwen. Ik maak dit op uit het aantal 40+ vrouwen en het aantal 50+ vrouwen die ingeschreven staan. Het aantal 50+ vrouwen is veel minder. Misschien heeft het met de overgang te maken. Dit is niet zo gunstig voor 50+ mannen die wel graag een nieuwe relatie willen.

Te hoge verwachting

Review over Partner Select

Verwacht via een relatiebemiddelingsbureau niet iemand die er uitziet als een fotomodel of filmster. Mensen die zich hier inschrijven lukt het niet in het dagelijks leven iemand naar hun smaak te vinden en hebben het vaak ook al jarenlang tevergeefs op datingsites geprobeerd. Om die mensen kneuzen te noemen gaat me net iets te ver maar hier komt het in de praktijk wel op neer. Er moet toch iets zijn waarom iedereen je afwijst? Op datingsites is dit vaak leeftijd en uiterlijk. Ook vrouwen kijken op datingsites eerst naar de foto en als de man er niet precies zo uitziet als ze graag zouden willen klikken ze hem gelijk weg. Verwacht via relatiebemiddeling niet de man of vrouw van je dromen. Je kunt aan de consulente wel je wensen kenbaar maken, maar wanneer je je wensen als eisen gaat hanteren gaat het echt niet lukken.
Als je aan je eisen vast blijft houden, geef het dan maar op, dan hou je tenminste je geld nog in je zak.

reacties:

Review: slechte site

Ik heb op Relatieplanet, Lexa en Friedscout24 gezeten. Het is daar niet veel anders.

Review: slechte site

Op Relatieplanet was ik enkel maar gebroken hartjes aan het sparen, als er überhaupt een antwoord kwam.

Review: gratis en grote site

Ik heb op datingsites ook geen geschikte partner gevonden. Ik heb ondervonden dat het voor 50+ mannen erg moeilijk is. Veel 50+ vrouwen zoeken 40+ mannen of zelfs nog jonger. Dit heb ik in de profielen van vrouwen gelezen. Ik zit niet meer op datingsites.

Review: gratis en grote site

Vervolg: Gezien mijn eigen leeftijd zie ik een meer dan 5 jaar oudere vrouw niet zitten. Het is niet het belangrijkste maar ik vind dat seks binnen een relatie er nog steeds bij hoort. Een vrouw die seks voor gezien houdt is dus niet geschikt voor mij. Ik zoek een relatie, geen gewone vriendschap, al begint het er wel mee.

Review: knuz pruts.

Ik denk eerder dat de bewuste dame stommetje aan het spelen is, ik heb dit ook meegemaakt. De voornaamste reden is dat ze denkt wat beters te hebben gevonden en dan besta je ineens niet meer. Ze kan zich ook beledigd voelen of teleurgesteld zijn door iets wat je aan haar hebt geschreven. Wat Knuz voor mij wel fout heeft gedaan is dat ze een vrouw de mededeling hebben gedaan dat er iets met mij niet in de haak zou zijn, geheel onterecht dus. Ik ben Knuz nooit afgevallen, maar ik heb op deze website wel mijn mening gegeven over het gedrag van het merendeel van de dames op datingsites. Hou er ook rekening mee dat er ettelijke niet serieuze dames op Knuz zitten die dit enkel voor de sport doen. Knuz is toch gratis. Credits heb je niet echt nodig.

Review: knuz

Bij vrouwen moet je uit de Friend status blijven. Als gewone vriend zien ze me graag, maar verder dan ook helemaal niets. Je moet opvallen tussen de grijze massa. Hoe doe je dat? Afgelopen weekend zag ik een vrouw flikfooien met een getrouwde man, mijn directe aanwezigheid werd verre van op prijs gesteld. Ben jij onze chapparone?
Ze wilden hun gang gaan zonder dat iemand meeluisterde.

Review: uitschot

Vrouwen zitten te wachten op de jongere prins op het witte paard terwijl ze zelf er echt niet als een prinsesje uitzien. Als je als man wat ouder bent maak je zeker geen kans, of je moet een hele dikke geldbuidel hebben, dan maken uiterlijk en leeftijd ineens weinig meer uit. Vrouwen komen ook niet verder dan leeftijd en foto, bevalt dat niet klikken ze snel door. Op iedere datingsite is het hetzelfde.

Review: ervaring of zoiets.

De matches zijn ook niet tweezijdig. Het zijn vrouwen die aan jouw voorwaarden voldoen. Jij hoeft niet aan haar voorwaarden te voldoen. Kan enkel maar eens hoe vaak je buiten haar gewenste leeftijd valt. Bij een echte match voldoe je aan elkaars voorwaarden.

Review: niet zo positief

Arie, Zoals ik al eerder heb geschreven en vele mannen met mij. Op iedere datingsites is het het zelfde. Door het zeer grote overschot van mannen op datingsites hebben de dames alle keus en nog is het niet genoeg. Als je niet voor 100% aan hun eisen voldoet (er uitzien als een filmster, rijk en minstens 15 jaar jonger) wordt je e-mail genegeerd. De vrouwen kijken niet wat wat ze zelf te bieden heb maar hebben zelf wel erg onrealistische eisen. Ze wachten op de prins op het witte paard, maar dan zullen ze zelf wel een heel mooi en lief prinsesje voor moeten zijn.

Review: niet zo positief

Je kunt je ook niet via een datingsite bewijzen, daarvoor zul je met iemand moeten omgaan. Aangezien er veel mannen op datingsites zitten die enkel maar een vrouw willen opschrijven verpesten die het voor de goedwillende en serieuze mannen. Veel vrouwen trappen nog steeds in leuke verhaaltjes en acterende mannen die niet zichzelf zijn en zich heel anders voordoen dan ze werkelijk zijn.

Review: niet zo positief

Rob, wat bedoel je met schreeuwers? De één zal andere ervaringen hebben als de ander. De één krijgt volop dates, de ander geen één. Ligt dit aan wat je in de e-mail schrijft of ligt dit aan iemands uiterlijk of vooral leeftijd? Het blijkt op deze website dat veel mannen dezelfde negatieve ervaring hebben als ik. Mijn ervaring is dat in het dagelijks leven vrouwen over het algemeen duidelijk anders zijn dan de vrouwen op datingsites. De vrouwen die ik ontmoet en goed mee omga zijn helaas getrouwd of zitten in een relatie.

Review: niet zo positief

Het lijkt wel of mannen vanaf 50 rechtstreeks de vuilnisbak ingaan en enkel nog maar interessant kunnen zijn voor vrouwen dik in de 60. Mijn e-mails heb ik door een vrouw laten controleren, die zijn goed. Mijn uiterlijk vinden vrouwen ook goed, ze vinden mij er een stuk jonger uitzien. Wat blijft er dus over? Voor de meeste mannen vanaf 50 is het dus gedaan op datingsites.

Review: Heel veel fake

Zoals ik eerder heb geschreven worden fake profielen er niet door knuz zelf opgezet. Deze profielen worden erop gezet door mensen met financiële bedoelingen. List en bedrog.