Reviews van deze auteur

Kom niet van Lexa af !!!

Review over Lexa

Heb destijds (2 maanden geleden) gebruik gemaakt van een gratis weekend lid zijn van Lexa. Heb me helemaal sufgesurfd en gezocht naar iemand waar ik contact mee zou willen hebben (zij hopelijk ook met mij :-)). Na het weekend kreeg ik wat reacties en heb ik getracht hierop te reageren. Noppes dus....eerst betalen dan pas bericht sturen en/of lezen. Heb vervolgens eens even goed gekeken naar de recensies die er te vinden waren en ben er nu van overtuigd dat dit een site is waar je echt geen betalend lid van moet zijn.

Heb inmiddels geprobeerd mijn account te verwijderen, maar dat is mij tot op heden nog niet gelukt, krijg nog steeds dagelijks veel berichten dat mijn profiel zo vaak wordt bekeken en dat er berichtjes worden gestuurd en dat er zelfs mensen met mij flirten, zal best wel. Krijg ook complete mismatches te zien en links naar mensen uit Brazilië, Frankrijk en de Oostblok landen. Ja daar zat ik echt op te wachten.... :-(

Heb ook getracht in mijn profielbeschrijving mijn emailadres of andere manieren van contact opnemen, toe te voegen. Dat kun je dus gewoon vergeten! Alle wijzigingen worden gescand en alles wat maar naar "buiten" of niet naar Lexa.nl verwijst, wordt klakkeloos gewist.

Ben best bereid om iets te betalen, maar deze site komt mij zeer onbetrouwbaar over en ik heb ook sterk het vermoeden dat het een stukje Nigeriaanse maffia is die vanuit Frankrijk opereert.

Misschien dat iemand hiermee gebaat is, mijn advies NIET DOEN !!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geldklopperij, koppelingen die worden gemaakt zijn alleen van eigen giro/bankrekening nummer aan hun giro/bankrekening

reacties: