Reviews van deze auteur

Voorinschrijving

Review over LikeYou

Er staat al ruim een jaar 'de voorinschrijving is begonnen, meld je snel aan'. Uhm... Hoe debiel is dat? Gaat die stie ooit nog in de lucht?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Voorinschrijving? Doe geen moeite

Geen reactie van de klantenservice

Review over Dating 2000

Voordat de site was vernieuwd, was ik lid van dating2000. Ik kreeg op een gegeven moment een e-mail met de melding dat ik een privébericht had ontvangen. Dus ik ging naar de site en wilde inloggen. Toen kreeg ik een melding dat er een registratielink was verzonden naar mijn e-mailadres. Die heb ik nooit ontvangen. Ik heb de klantenservice daarover gemaild (want ik was al tijden lid en ineens niet meer?) maar geen reactie daarop ontvangen. Mijn gebruikersnaam was plotseling ook niet meer bekend bij de site en mijn e-mailadres ook niet.
Ik heb meerdere malen contact opgenomen met de site, want als er nog foto's of gegevens van mij op de site staat wil ik ze gewoon zelf kunnen verwijderen. Maar ik krijg geen reactie. De laatste mail die ik heb gestuurd heb ik uit pure frustratie in capslock geschreven en daarbij heb ik gedreigd met het schrijven van negatieve recensies over de site.

Dus bij deze. Eigen schuld, dikke bult dating2000!

Sterke punten
Voor de vernieuwing was het op zich een geinige site

Zwakke punten
Geen reactie op e-mails
Profiel wordt zonder enkele reden gewist

reacties:

Review: Geen reactie van de klantenservice

Hi Marieke, ik heb nooit meer iets van dating2000 gehoord. Sorry overigens voor mijn late reactie... Groetjes