Reviews van deze auteur

reacties:

Review: het werkt maar pas op

Klopt dat SL werkt. Ik heb er ook driemaal een date uitgehaald waarvan ik er nog twee regelmatig bezoek. Een wekelijks en de andere een keer per maand.
Zeg er wel bij dat bij de laatste het puur om de lust en seks gaat dus daar ben ik na twee uur weer weg. Of we gaan naar een parenclub.

Nee, de andere lieve lover, daar heb ik een leuke en zeer open relatie mee. Praten open over alles en nog wat en zijn ook heel open wat de seks aangaat wat ik thuis met mijn huidige relatie niet kan. Een perfecte aanvulling.
Probleem is echter dat ik een beetje verliefd op haar begint te worden. Maar dat is een ander probleem.

Dus mijn collega mannen. Denk met je pen en niet met je leuter als je een leuke vrouw als maatje met plus wilt scoren. Heb geduld en verwacht niet meteen resultaat. Soms hoor je niets en dat is frusterend. Maar de dames die echt wel op zoek zijn pikken je leuke brief er echt wel uit en kun je naar niveau 2.
Ook daar geen succes want smaken verschillen. Maar de klik komt echt wel.
Wees wel actief op de site, zeer actief moet ik zeggen dus dagelijks je laten zien en GEEN knipoogjes sturen. Slaat nergens op.

Review: SL - een afweging waard

Zoals Bacchus al zei, Deze site is een aanvulling en GEEN invulling.
Met die gedachte moet je er ook ingaan.

Let wel, Sommige vrouwen kunnen gemeen en vals zijn. Op het moment dat je iets schrijft wat in verkeerde aarde valt is het klaar. Ondanks dat je het goed bedoeld. Mail is zonder emotie.

Wees ook zo verstandig om eerst wat recente fotootjes uit te wisselen. Ik heb eens meegemaakt dat ik een hele avond met een vrouw heb zitten chatten.
Pas toen ze mijn foto zag was het verhaal als, sorry je bent me type niet en ik chat niet meer met je.
Ik werd meteen ook geblokt alsof ik haar zielsdiep had beledigd.
Maar ik heb ook mijn SL gevonden en net als Bacchus op reguliere basis onze lusten even aanvullen. Geweldig is dat. Het geeft mij en zowel mijn SL weer een enorme boost. Ik heb wel het geluk dat zij op haar zelf woont en ik dus in haar huisje lekker mezelf kan zijn. Hoop dat het nog lang mag duren.

Review: 50 % kans noem ik niet slecht!

Mooi geschreven en ben het er 100% mee eens.
In het begin is het inderdaad vrij lastig om een contact te leggen vanwege de mannen die het zo nodig vinden om de macho uit te hangen.
Was ook mijn ervaring. Net als het verliefd worden op elkaar. Goed het geeft een heerlijk warm gevoel en je innerlijke wil wel maar zo volwassen als je bent moet je hiermee om kunnen gaan.
Zo heb ik ook met een SL afscheid genomen omdat we beiden meer voor elkaar gingen voelen.
Het was zeer emotioneel afscheid zeg ik erbij maar het is het maken van de juiste keuze en die hebben we beiden (denken we) gemaakt.
Inmiddels een andere SL die me geweldig thuis kan ontvangen en soms ook nog met een vriendin van haar/ Leuke is dat ik dat niet altijd weet.