Reviews van deze auteur

Aanrader

Review over SF.dating

Zoals mijn titel al zegt: deze site is een aanrader.
Maar.. verwacht als man nu niet dat als je je eenmaal ingeschreven hebt dat de vrouwen dan in rijen dik staan te wachten.
Ook hier geldt dat de verhouding man/vrouw in het voordeel van de vrouwen ligt. Dus als man moet je je onderscheiden. Dat doe je door een goede profieltekst te schrijven (denk er een nachtje over na!) en de vrouwen die je een bericht stuurt met respect te behandelen.
Ik ben een jaar (betaald) lid geweest. In die tijd heb ik met een aantal vrouwen leuk mail/chat contact gehad. En dat ging best ver! Met een daarvan ben ik uiteindelijk verder gegaan. We zien elkaar nu regelmatig en ik moet zeggen dat het mijn leven enorm verijkt heeft
Dus ja: je moet je best doen maar alles in het leven wat de moeite waard is vereist inspanning!

Sterke punten
Echte mensen, weinig fake, redelijk zoeken.

Zwakke punten
De look and feel van de site is slecht, mobiele site waardeloos.

geloofwaardig?

Review over Lexa

Er zijn ook figuren bij die de waarheid niet spreken en mensen achteraf zwart maken deze mensen komen met name uit Ridderkerk en zijn ronde de 41 jaar.

reacties:

Review: Jammer... weer een site vol fake profielen

Iemand heeft een fake profiel van mijn naam gemaakt weet iemand hoe je die profiel kan aangeve :( ?

Review: grote oplichters!!!

Ook mij bedonderen ze. Ik kreeg de melding binnen dat ik iets had afgesloten, nadat ik per ongeluk door had geklikt. Ik had op dat moment nog contact en wist nog niet of ik het wou. Toen ik de bevestiging kreeg heb ik gelijk gemeld dat ik er geen gebruik van wou maken. Staat bij algemene voorwaarden dat dat wel kan maar nee hoor ik werd doorverwezen naar de politie! Grootste onzin! Kan niet eens schriftelijk afzeggen, want er staat geen adres!!!! BE2 moet idd maar naar radar toe!