Alle sites van Pink Melon Web Concepts oplichting

Alle sites van Pink Melon Web Concepts oplichting

Lange tijd heb ik voor dit bedrijf en hun diverse sites gewerkt. Het doel is zoveel mogelijk en zo snel mogelijk mensen geld afhandig maken.
Meer dan 600 profielen heb ik aangemaakt voor deze sites vanwaar ik honderden mannen dezelfde standaard berichten sturen, en als ze dan reageren ze zo lang mogelijk aan het lijntje houden en als het over daten gaat de boot afhouden.
Hiervoor kreeg ik flinke vergoedingen alleen ben mij er in de loop van de tijd bewust van geworden dat ik meewerk aan oplichting.
Om deze reden ben ik zeer recent gestopt met mijn diensten voor Pink Melon Web concepts

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichting
Uitsluitend valse vrouwelijke profielen

Bezoek Xcontacten Reviews over Xcontacten

5 reacties

Alle 500 sites van dit soort zijn fake.Vrouwen met enig voorkomen kunnen overal sex krijgen en hebben daarvoor geen datingsite nodig.Laat staan ervoor te betalen.

Hallo mooi dat jij dit bekend maakt
Ik ben namelijk deze maand voor 2500 euro opgelicht door het profiel maikiah
Op xcontacten ik zou ook graag willen weten waar hun zitten wetken hun bedrijf zit gewoon zoveel informatie als kan je mag dit prive naar mij toesturen aub dan ga ik zelf aktie ondernemen bedankt alvast
[email protected]

Heb je via Zubar gewerkt als chatoperator voor Pink Melon Web concepts? Adres van Zubar is:
Jan Pietersz. Coenstraat 7, 2595 WP Den Haag
06 27058496
Zubar.nl
Zubar is medeplichtig aan oplichting en moet worden aangepakt.

Zomaar even een kopie gemaakt van een ex-medewerkster voor het bedrijf Operatorgezocht.nl Zie website: Thuiswerkervaringen.nl > "Review:
Ik heb het ook geprobeerd maar ik vind het walgelijk en het is gewoon PURE oplichting. je mag geen afspraken maken maar in de allereerste mail wordt dat wel gesuggereerd! En daar moet je dan maar omheen praten. Mannen betalen tussen de 1,30 en 2,00 voor een bericht. In de hoop dat ze een date scoren want daar zijn ze naar op zoek. Die zullen ze natuurlijk nooit krijgen. Veel mannen worden boos. LOGISCH en daar mag jij dan weer omheen kletsen om zoveel mogelijk berichten te versturen. Ben er snel mee gekapt en ga iets nuttigs doen! Zijn zelfs bij kassa geweest. Dat is niet voor niks natuurlijk!

Zwakke punten:
Slecht verdiend. Hoop beloftes naar de mannen maar krijgen er niks voor. Gewoon oplichterij!!!

onbekend beveelt OperatorGezocht NIET aan bij vrienden/bekenden"

Voor een overzicht van alle oplichters die berichten verzorgen via fakeprofielen van nep erotische datingsites zie: Thuiswerkervaringen.nl Categorie: Chatoperators.

Bezoek Xcontacten Reviews over Xcontacten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Xcontacten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden