Alles is nep

Goede dag,

Trap er niet in! Ik heb nog nooit ergens een review geschreven maar DIT. dit is te erg voor woorden. Alleen nep. Je schrijft een vrouw aan. En 1 op de 20x krijg je iets van die vrouw. Maar beetje jammer want ze begint dan zelf. Dus alles was je daarvoor geschreven heb zien ze niet eens. Dan de nep profielen die er zijn. Alleen maar geld uit handen maken. Dit zou echt voor de rechter moeten. Pure diefstal en het word nog goedgekeurd ook.

Mannen trappen er niet in. En geloof niet dat het voor de vrouwen veel beter kan zijn.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles pure diefstal

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

2 reacties

Als je als betalend lid een bericht stuurt naar iemand die gratis lid is, dan kan hij of zij jouw bericht niet lezen en ook niet beantwoorden. Dan moet die persoon eerst betalen. Waarschijnlijk zijn de meeste leden gratis lid en willen niet betalen. Het is ook mogelijk dat je een bericht stuurt naar iemand die wel betalend lid is, maar niet de moeite neemt om jouw bericht te beantwoorden.

Bij de meeste betaalde datingsites zit je als betalen lid berichten te sturen aan personen die jouw berichten niet kunnen lezen en niet kunnen reageren omdat ze gratis lid zijn. Je kunt niet zien of iemand gratis of betaalt lid is.

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden