alles is nep, maar knap gemaakt

alles is nep, maar knap gemaakt

werkelijk alle vrouwen zijn nep maar ben er toch ingestonken. Als je je eerst gratis opgeeft krijg je binnen no-time veel berichten binnen die je niet kan zien. elke dag worden het er meer. Ik was zo nieuwsgierig dat ik abonnement nam (duur!) en ja hoor. alles nep! Want hoe je ook reageert, lange app, korte app, met foto...niemand reageert. en telkens als je uitlogt, komen er weer nieuwe berichten binnen en blijf je hopen..ben er nu klaar mee...heeel knap gemaakt en moest om mezelf lachen...duur leergeld betaald, toch maar de kroeg in!

Sterke punten
knap gemaakt. lijkt net echt

Zwakke punten
alles is nep...

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

1 reactie

Volgens mij zijn er ook echte vrouwen, maar dat is zoeken naar een speld in een hooiberg vanwege de vele nepprofielen. Achter nepprofielen zitten chatbots, dat heb ik ergens gelezen.
Nepprofielen worden ook wel fictieve profielen genoemde ten behoeve van entertainment. Hiermee zijn geen afspraken mogelijk. De echte vrouwen zullen hoge eisen stellen, ze kunnen kiezen uit duizenden of misschien wel miljoenen mannen. Ook als vrouw niks te bieden hebben stro ze hoge eisen.

Mijn advies aan mannen, wegblijven.

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden