Twoo - 170 Reviews

Last updated: 16 november 2018
Twoo Logo

14.6% aanbevolen, 170 Reviews

 1. Twoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Betrouwbaarheid
 5. Inschrijven
 6. Mobiele app
 7. Uitschrijven
 8. Twoo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Twoo

Niet tevreden over Twoo? Probeer dan eens International Cupid.

Twoo informatie

Over Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.

Plezier
Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen.

Chat
Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten.

Met echte mensen
Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving!

Het is aan jou
Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou!

Activeer Unlimited
Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Twoo Details

Hits: 18236

URL: http://twoo.com/?lng=nl

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 170

Opzeggen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.

Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn €9,99 en voor 6 maanden kun je €39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van €69,99.

Betrouwbaarheid

Twoo is een internationale datingsite en beschikt over algemene voorwaarden en een privacy policy ter bescherming van de leden. Daarnaast worden alle Europese regels met betrekking tot de waarborging van de privacy van leden in acht genomen. Er bestaat ook een actief beleid tegen nepprofielen. De profielen van gebruikers worden gecontroleerd en nepprofielen worden op non- actief gezet. Dit vergroot de kans op een betrouwbare date op deze site. Leden hebben ook zelf de mogelijkheid om verdachte profielen te blokkeren. Men kan ook nepprofielen rapporteren. Gebruikers kunnen hun profiel ook op onzichtbaar instellen en op die manier surfen op de site. Eventuele betalingen via deze site geschieden in een beveiligde omgeving.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Twoo, moet men eerst over een Twoo profiel beschikken. Via Twoo.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op deze site. Bij het inschrijven moet men de naam, geboortedatum en het e- mail adres invullen. Daarnaast moet men een wachtwoord kiezen en aangeven of men een man of een vrouw is. Na deze registratie kunnen de nieuwe leden hun profiel verder aanvullen met persoonsgegevens. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun Facebook account te koppelen aan hun Twoo account. Na het toevoegen van een profiel foto wordt aan gebruikers gevraagd om hun e- mail te controleren en het account te bevestigen. Na de bevestiging komt men direct in een programma om het profiel zo compleet als mogelijk te maken. Dit wordt vooral gedaan om juiste matches voor de gebruiker te kunnen maken. Nieuwe leden kunnen na de inschrijving 24 uur lang gratis alle functionaliteiten van Twoo uitproberen.

Mobiele app

Twoo beschikt over een mobiele app voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kan men heel makkelijk en op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Hierdoor hoeft men niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar een date. Daarnaast komt de app ook heel goed uit bij het chatten. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal. Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die de gebruiker ook ‘leuk vinden’, personaliseren van het profiel en op de hoogte te blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kan men van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Uitschrijven

Via de instellingen kunnen leden zich uitschrijven van Twoo. Bij de instellingen moet men in het account gedeelte kiezen voor ‘wijzigen’. Vervolgens moet men klikken op ‘verwijder account’. Daarna moeten de instructies gevolgd worden. Om veiligheidsredenen hebben gebruikers hun wachtwoord nodig om het account te kunnen verwijderen.


Maak nu een gratis account aan op Twoo

Twoo Acties & Nieuws

 • 26 april 2018 Meningen over Twoo verdeeld
  Twoo behoort tot een van de bekendste Nederlandse datingsites. Toch zijn de meningen met betrekking tot de effectiviteit en het daadwerkelijk realiseren van een date verdeeld. Er zijn gebruikers die bijvoorbeeld aangeven, dat het registreren op deze site alsook het aanmaken van een profiel erg makkelijk is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een 'unlimited' abonne Lees verder
 • 17 februari 2017 Twoo, het snelstgroeiende sociaal netwerk
  Datingsite Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in jouw omgeving te leren kennen. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Twoo draait alles rondom plezier maken, het spelen van games en profielen bekijken. Op deze manier ben je nooit alleen, want op Twoo is er altijd wel iemand om een gezellig gesprek mee te starten. Op Twoo vind je massa’s mense Lees verder
 • 12 januari 2012 Twoo na 8 maanden al 6e grootste datingsite
  Uit cijfers van marktonderzoeker ComScore blijkt dat Twoo, de acht maanden geleden gelanceerde datingsite van het Belgische Massive Media, op nummer zes staat wereldwijd. De in maart gelanceerde site groeide met 1.000 procent tussen juni en november 2011. Twoo telde in december 2,88 miljoen maandelijks actieve gebruikers en ruim 800.000 unieke gebruikers per dag. Met 3.832.000 unieke bezoekers Lees verder

Twoo reviews (169):

Twoo - Grappig!

1

Review:
Twoo en Badoo zijn waardeloze sites. Het stikt gewoon van de neppers. De neppers zijn de chatoperators die er van alles en wat proberen je een account aan te smeren. Een jaar of vijf zes geleden viel het nog mee. Maar nu; sorry hoor. Een en al valse profielen en valse meldingen. Het is zo doorzichtig en onnatuurlijk dat ik me afvraag waar deze sites mee bezig zijn. Mannen, laat je geen account aansmeren.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles.

rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Dames doen veel moeite om gratis uit te gaan eten

18

Review:
Heb al 6 maal een date meegemaakt met in eerste opzicht wel "eerlijke" dames.
Ik ben een moderne man van de wereld en rap van tong gesneden en geen moeite met contact maken waar ik ook kom.
Ik ben verbijsterd wat dames doen om een gratis avond te eten en te drinken (het is net of ze het met elkaar hebben afgesproken)
Als ze na het ontvangen van hun cadeau wat je op een date natuurlijk meebrengt in de gaten krijgen dat ze geen doetje voor hebben die zijn lu* achterna loopt dan worden ze
zenuwachtig en weten niet wat te doen om zich zo goed mogelijk te verkopen.

Ze zijn wel zo doorzichtig en voorspelbaar maar ik blijf het toch proberen want misschien kom ik wel iemand tegen die eerlijk is en zich niet anders voordoet als wie ze werkelijk is.
Mannen met weinig geld geef ik bij deze de TIP bezin eer je begint.

Sterke punten:
Gewoon proberen en wie weet

Zwakke punten:
Veel nep en oneerlijke "dames"

Twoo - Betalen?

0

Review:
Ongeveer 4 jr geleden zat ik op Twoo. Destijds was alles gratis. Zonder problemen kon ik mij uitschrijven.
Nu verbaas ik me dat je moet betalen voor bepaalde service. Jammer. Verder beste mensen houdt altijd rekening met fake accountants. Denk dat het op elke datingsite gebeurd. Daar kan niemand iets aan doen. Fake accounts zijn zielige personen en maken het kapot voor anderen die eerlijk zijn.

Punt.

Twoo - Uodate

1

Review:
Sinds laaste update van mobiele app werkt twoo niet meer programma start op en na 5 sec weg raar??

Twoo - Twoo correct en veel mogelijkheden voor af te spre

1

Review:
Ik ben ongeveer 6 jaar op twoo, heb gemiddeld 1 afspraakje per dag , soms deed ik er zelfs 2 per dag en een blitz bezoekje kon er ook wel eens af, er zitten fake profielen op, als ook meisjes die geld vragen,, ik heb nooit betaald voor een dienst van twoo,

Sterke punten:
Correct en vlot

Zwakke punten:
Is gratis doorboor beperkt moet je eventjes geduld hebben, een netwerk van vrouwtjes uitbouwen duurt even

Haba beveelt Twoo aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Opzeggen is wel moeilijk

1

Review:
Ik heb het 2 jaar geprobeerd, niet echt succesvol met daten en de vrouwen die reageerde waren voor 90% fake of crimineel acties.

opgezegd volgens het de beschrijving hierboven.
dus profiel verwijdert en zo
maar abonnement stopt niet automatisch, ook niet na een e-mail correspondentie met de beheerder dat ik wil stoppen aan het eind van het jaarcontract.

nu weer een jaar verder komt er weer een melding, er wordt binnenkort afgeschreven.
G...Domme hoe stopt die rotzooi ?

Sterke punten:
mooie foto's van fake vrouwen

Zwakke punten:
Kost je geld en levert niks op

Marcel beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Geloof nooit in als het gratis is

2

Review:
Niets is gratis. Niets voor niets staat de zon op. ben ook tijdje lid en krijg zomaar veel brichten die zijn automatisch toegezonden. Als je bericht(en) wil sturen moet je betalen dus niet betaalde bericht worden niet verzonden want je krijgt geen antwoordt dat is duidelijk. Maar wat ik erg vind is dat je wel betaald maar ook geen antwoord krijgt van je berichten en dat maakt zaak duidelijk dat er om fictief/fake profiel(en) gaat.
WAT IS GRATIS DAN? alleen aanmelden is gratis.

Sterke punten:
ze maken gratis leuke site om mensen in te laten trappen

Zwakke punten:
is gratis maar tocht achteraf betaald lid worden om berichten te versturen.

Kaan beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Schaamteloze en fake site

2

Review:
Zit op verschillende datingsites en Twoo is een site waarvan het doel is je een abonnement aan te smeren.Je wordt benaderd door fake profielen (chatoperators) . Ongevraagd krijg je een bericht waar staat dat zo een persoon wilt chatten. Blijkt niets van te kloppen want het is een chatoperator.Iemand die echt wilt chatten stuurt gewoon een normaal bericht. Ik krijg berichten van vrouwen waarvan ik al weet dat het nep is door de zinsopbouw.
Ik vind het een waardeloze site en bovendien zeer opdringerig en onoverzichtelijk.Verlies je tijd niet met Twoo. Een en al fake.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles ,bedrog .

rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Dit is echt bedriegerij van het zuiverste soort, b

0

Review:
Ik had mijn profiel gemaakt en ik kreeg allerlei leuke reacties die ik niet kon beantwoorden, dus lid geworden, per ongelijk nog premium ook. Hierop volgens kwam er niets meer! Totaal geen sjoege terug!
Ik heb na twee weken mijn account verwijderd ondanks de nog lang niet verstreken termijn, dacht ik, maar tot mijn ontzetting is er weer 47 euro afgeschreven, weer account verwijderd en PayPal ingelicht dat ik niet akkoord ga met de betaling.
Op de startpagina staat o.a. een foto van ene Piet, dit is de foto van een oud collega, die helemaal geen Piet heet en ook nooit op Twoo is geweest. Hij begrijpt niet hoe zijn foto daar komt!!!!
BEDROG!
Ik wou, dat ik hier eerder gekeken had!!

Sterke punten:
geen, niets

Zwakke punten:
Alles wat een site als deze niet moet hebben, volstrekt onbetrouwbaar!

ron beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - rand van oplichting

0

Review:
ik had een betaald account voor 3 maanden ,in die tijd hebben zich 3 personen belangstelling getoond .Toen ik de betaalde account stopzette had ik wel 10 personen per dag , 5 dagen lang . ik heb ook eens mee gemaakt iemand die mij leuk vond als match, heb ik niet gedaan kreeg als antwoord een site bepaald niet of ik iemand leuk vind .NIET DOEN DIT IS OPLICHTING ALS JE GELD TE VEEL HEB MOET JE DIT NEMEN .

Sterke punten:
totaal niet waardeloos

Zwakke punten:
het is zwak en het is niks

ger beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Twoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Twoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Twoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Twoo