Ga niet in zee met take 2

Ga niet in zee met take 2

In ruim 15 maanden tijd heb ik zegge en schrijve één voorstel ontvangen van take 2, al in de eerste week, dus kennelijk iemand die al geruime tijd in het dossier zat en totaal niet bij me paste. Een half jaar geleden maar eens een aangetekende brief gestuurd dat ik op zijn zachtst gezegd wel teleurgesteld was. Er kwam geen reactie want: brief was naar het oude adres gestuurd omdat men niet de moeite nam om cliënten een adreswijziging te sturen. Vervolgens gebeld met Ellen die beloofde om meer moeite te gaan doen voor me en ook andere relatiebemiddelaars in te schakelen. Al die tijd weer taal noch teken ontvangen. 10 december een mailtje gestuurd. Ellen heeft me daarna één keer ingesproken dat ze later nog wel zou bellen. Waarom bel je dan niet 's avonds? Mensen werken overdag zie je. Vanmiddag drie pogingen gedaan om haar maar eens te bellen, ook ingesproken, ik word niet teruggebeld. Ondertussen ben ik niet meer teleurgesteld maar woedend. Ik ga met iemand in zee omdat ik vertrouwen stel in diegene en dat vertrouwen is meer dan beschaamd. Voor mij is take 2 niets dan geldklopperij.

Bezoek Take2 Reviews over Take2

1 reactie

Oudere vrouwen willen sinds het internet-tijdperk een man die een stuk jonger is dan hunzelf. De man wilt al sinds de oertijd een vrouw die jonger is.
Als dat bij jou niet het geval is en je accepteert dat een man ouder mag zijn dan is er wat goed mis met dat bureau.

Ik zou nooit betalen voor een relatiebureau zonder garantie op een partner. Geen enkel bureau kan dat en daarom sta ik nergens ingeschreven.

Bezoek Take2 Reviews over Take2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Take2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden