Valse beloftes

Als je naar het tabblad "Over Ons" gaat staat onderin het volgende:

Echte mensen met echte profielen
Stiekempjes heeft alleen echte members met echte profielen. (Sommige andere sites hebben foto's van mooie model-gebruikers op hun voorpagina staan om je te verleiden. Dat is bij ons niet het geval. Wij zijn ook geen nep-profielsite, zoals veel andere sites). Wij zijn een èchte datingsite met èchte mensen - en daar zijn we trots op! We staan absoluut geen namaakprofielen toe en we moedigen alle members aan om profielen waarvan ze het vermoeden hebben dat ze nep zijn, direct bij ons te melden. Deze meldingen onderzoeken we meteen, en we ondernemen er direct actie tegen.

"... Foto's van van mooie model-gebruikers... ", wat zijn mooie model-gebruikers? Dat is schijnbaar slecht vertaald uit het Engels. Juiste vertaling moet zijn: "...foto's van fotomodellen...".

Wat ze beloven is natuurlijk gelogen of ze moeten met echte profielen domme mannen bedoelen die erin getrapt zijn. Ze maken wel fictieve profielen aan want dat staat in de Algemene Voorwaarden - 7. Advertenties:

"Wij moedigen onze leden aan om hun profiel in orde en up-to-date te houden. Dit doen we ondermeer door het versturen van uitnodigingen, berichten, verzoeken, teksten, etc. vanuit eigen gemaakte profielen. Dit gebeurt anoniem om hier een maximum aan resultaat uit te kunnen halen."

"Vanuit eigen gemaakte profielen", dat zijn zeker die mooie dames die ze van het internet geplukt hebben. Ze maken dus toch fictieve profielen aan, ondanks dat ze beweren dat het niet zo is.

Niet aan beginnen, en als je het toch gedaan hebt onmiddellijk hun bankrekening of het Hipay account laten blokkeren.

Sterke punten
Meesterlijk in oplichting.

Zwakke punten
Valse beloftes.
Het aantal gratis plekken dat beschikbaar is stopt steeds bij 14, valt niet op.
Sommige zinnen zijn slecht vertaald.
Betaling wordt omgezet in automatische incasso.

Bezoek Stiekempjes.com Reviews over Stiekempjes.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Stiekempjes.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden