Site lijkt niet goed te funktioneren

Site lijkt niet goed te funktioneren

De site oogt mooi en serieus, maar het ontbreekt aan de funktionaliteit.

Zo staat er in mijn statistieken dat mijn profiel 11 keer is bezocht, maar ik kan er maar 2 zien. De statistieken vermelden ook dat er 1300-nog-wat nieuwe bezoekers zijn, maar dat getal veranderd nooit. Verder heb ik 2 vrouwen een mail geschreven, maar in mijn outbox staat nul. Ook reageren de beide vrouwen niet, maar dat is een twijfelgevalletje, vrouwen van nu doen dat bijna nooit meer. Ik heb ook een "interesse" verstuurd, maar niet volgens de statistieken in mijn profiel.

Via het contact formulier heb ik de admins op de hoogte gebracht, maar na een week geen enkele reactie of verbetering. Dus of, het mietert hun niet meer net als bij Date.nl, of dat werkt ook niet.

Verder kan je alleen zien of iemand online of offline is, niet wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. En dat is lastig. Zo is niet te zien welke profielen al een tijd niet actief is en waar je dus niet op hoeft te reageren.

De chat, ja, wat mij betreft een aanfluiting. Technisch wel ok, maar er is geen algemene ruimte waarin jij iemand beleeft kan vragen of je prive mag. En, maar daar kan de site niets aan doen, 99% mannen op de chat.

Verder is het opvallend hoeveel cougars er zijn. Ik heb veel dating sites gezien, gratis en betaal, maar de mond viel mij open over het enorme getal aan cougars die hier aanwezig zijn. Of dat moet ook een systeemfout zijn. Maar het zijn er zoveel dat ik keihard durf te zeggen dat je als man van 45 jaar en ouder, die een traditionele relatie zoekt, daar helemaal niets hebt te zoeken. Ik snap ook niet wat die cougars daar doen, een jonge vent van in de 30 die daar een overvloed aan vrouwen van in de 20 ziet, gaat echt niet naar zijn "moeder" zoeken. Het bijzonder grote aantal cougars is opvallend, buitengewoon opvallend. Het is een zeer ruime meerderheid, meer dan 75% van de vrouwen van 40+.

Sterke punten
*Het ziet er goed uit.
*Top site voor jonge mannen die een cougar zoeken.

Zwakke punten
*Veel dingen lijken niet te werken zoals mailen naar een vrouw, interesse berichtjes, jou statistieken, berichtje op het profiel van de vrouwen, wie jou profiel heeft bekeken enz.
*Veel te veel cougars. (ze kunnen de naam beter veranderen in Cougar Place)
*Duidelijk niet voor 45+ mannen die een traditionele relatie zoeken (dus een tot 4-6 jaar jongere vrouw)
* Admin lijkt onbereikbaar via contactformulier.
* vrijwel alleen mannen op de chat. (ligt niet aan de site, maar is wel een feit)
* Vrouwen reageren niet, bekijken jou profiel bijna niet. (ligt niet aan de site, het is de "ziekte" van deze tijd met man-vrouw verhoudingen van 1 op 25 en vrouwen die kennelijk maar niet kunnen of willen begrijpen dat hier dus heel veel getrouwde mannen tussen zitten die een snoepje buiten de deur zoeken)

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden