Klachten afhandeling

Klachten afhandeling

Ben al enige jaren ingeschreven op deze website (Free member). Kreeg kort geleden een berichtje van hun dat de website was vernieuwd met het verzoek mijn wachtwoord aan te passen omdat die zou zijn afgeschermd. Naar aanleiding daarvan zou ik een VIP abonnement krijgen voor 12 maanden. Na het wijzigen van mijn wachtwoord kreeg ik toegang tot deze vernieuwde website.
Helaas kwam ik er al snel achter dat het beloofde VIP abonnement niet stond ingeschakeld waardoor ik deze website niet kon gebruiken zoals voordien wel het geval was toen ik nog een(Free member) abonnement had. Uiteraard een klachten formulier ingediend met het verzoek mij toegang te verstrekken tot een VIP abonnement zoals belooft. Maar na enkele keren dat verzoek te herhalen werd er niet gereageerd door hun en ben daar uiteindelijk maar mee gestopt en heb mij uitgeschreven en hun berichten aangemerkt als spam via mijn email adres. Vond het genoeg geweest zo.

Sterke punten
Geen enkele.

Zwakke punten
Klachten afwikkeling zeer slecht.

Bezoek Single.nl Reviews over Single.nl

1 reactie

Beste Nico, excuses voor de gemiste Email van je. De site is echter up to date. Als je, je aanmeld krijg je gewoon altijd nu een een full member ship gratis voor de periode van 12 maanden als trouwe member van onze site. Nieuwe members krijgen 6 maanden gratis full member ship. Daar hoef je niets extra's voor te doen.
Ik stel voor meld je aan en je zult zien dat je gewoon van alle tools gebruik kunt maken die er op de site staan.
veel single plezier,
het Single team.

Bezoek Single.nl Reviews over Single.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Single.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden