Gemoedelijk en eerlijk

Gemoedelijk en eerlijk

Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen.

Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'.

Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen.

Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

Sterke punten
* Mooie gebruikersinterface via de computer
* Mogelijkheid om foto's af te schermen en pas te laten zien als eerste contact stap
* Geen fake profielen die als lokkertjes worden ingezet

Zwakke punten
* Mobiele site werkt niet echt lekker
* Heel veel oude vrouwelijke profielen die niet meer actueel zijn. Kan SF profielen waar meer dan 6 maanden niet is op ingelogd niet gewoon verwijderen? Ik snap dat dat waarschijnlijk niet goed is voor de vrouw/man ratio, maar het maakt de boel wel nog eerlijker

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

1 reactie

Datingsites zijn voor een man een moeilijke en dure omweg. Enkel goed als je van veel concurrentie houdt.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden