Zeer leuk en betrouwbare site

Zeer leuk en betrouwbare site

Zit nu al wat jaartjes op SF. Top site in mijn beleving en als je wat moeite doet en je op een normale en nette manier communiceert heb je zo contact met de dames op deze site. Ook indien je vragen hebt aan de redactie krijg je op een nette manier en binnen afzienbare tijd een reactie iets wat ik op andere sites al anders heb meegemaakt. En ja....het kost een paar centjes maar liever iets meer betalen op een site waar doorgaans echte dames zitten dan één of andere nepsite waar je misschien iets minder betaald maar waar je wordt bedolven onder de berichtjes van zogenaamde vrouwen die je aan het lokken zijn om nog meer te spenderen op hun sites. Dus SF is wat mij betreft een positieve uitzondering met misschien nog een kleine handvol sites die ook betrouwbaar zijn. Ook positief is dat indien je abo afloopt en je even geen zin hebt in verlenging wordt je ook niet bedolven onder lokkertjes om weer snel een nieuw abo af te sluiten wat bij veel vergelijkbare sites wel het geval is. Dus prima site....

Sterke punten
-In mijn beleving geen nep profielen
-Makkelijk in gebruik
-Goed aanbod van betalingswijze om discreet te kunnen betalen
-vraag is antwoord krijgen

Zwakke punten
Misschien qua prijs wat aan de hoge kant maar dat is suggestief en niet voor iedereen van betrekking.
Voor de rest een aanrader

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

6 reacties

Hans heb je na die jaartjes een leuke vriendin gevonden op SF met de moeite die je doet en op de normale wijze van communiceren met de echte dames?

Ja, meerdere gezellige dates gehad. En dan is het natuurlijk aan beide hoe je het verder wil gaan invullen.

Ik geloof er niks van.
Grote datingsites hebben al nauwelijks aanbod wat betreft vrouwen dus waarom zou deze kleinere en duurdere datingsite iets voorstellen?

@MGTOW en Hans,

Ik denk dat het wel mogelijk is, alleen is er een groot probleem met alle datingsites van Nederland.
Heb je eindelijk iemand gevonden, dan woont ze aan de andere kant van Nederland en ben je lang onderweg. Met het openbaar vervoer is het helemaal een ramp.
Vaak eindigen daarom de lange afstands-relaties.
Bij een collega ging het wel goed doordat de vrouw ging verhuizen en samenwonen. Zij hebben elkaar leren kennen op het werk en passen goed bij elkaar.

Maar nogmaals bij datingsites is het probleem van een mannenoverschot, hoge eisen van de vrouw, de man die alleen maar uit is op seks en de grote afstanden.

Op alle datingsites start je als man met een groot nadeel : De m/v verhouding.Mannen die scoren op datingsites zullen het zeker op de gewone markt nog beter doen.Waarom dan via een datingsite zoeken? Mannen die het op da gewone markt minder goed doen maken op datingsites geen kans,dus verloren geld.

En ondanks dat vrouwen een enorme keuze hebben op datingsites,zie je er toch maar weinig vrouwen.Hoe zou dat komen?

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden