Ik zet mijn ??

Ik ben al een tijdje actief op SF. Soms maanden niet dan weer een abonnement van een maand. Laatste keer met een leuke Poolse vrouw contact gehad en in dezelfde week nog gaan lunchen. Er was tussen ons een klik en we hebben na de lunch nog wat gedronken en telefoonnummers uitgewisseld.
Na een paar dagen heb ik haar de vraag gesteld wanneer en of we nog eens gaan afspreken. Een paar dagen later kreeg ik het antwoord dat ze deze vraag niet verwacht had en dat nav deze vraag het contact ging verbreken. Jammer dacht ik.
Later ging ik de film eens terugdraaien en ben ik gaan twijfelen aan de werkwijze van SF
Ik stel mijzelf een aantal vragen.
* medewerkers die profielen beheren dus fake profielen
* zet SF fake dates in scène.
Mijn gevoel zegt:Ergens klopt er iets niet.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

4 reacties

Zou best kunnen. Want uiteraard heb jij die Poolse vrouw geholpen aan een gratis lunch. En de reputatie van SF is weer gered. Een win-win situatie. Voor de poolse en SF wel te verstaan. Jij bent de sigaar.

Er zijn vrouwen die uit zijn op een gratis lunch, diner, drinken, bioscoopje of ander uitje. Vrouwen zijn geëmancipeerd behalve als het komt op betalen.

Wat een lulverhaal man! Abonneegeld bij SF is geloof ik 3 tientjes per maand. 30 euro max! En dan denken dat een vrouw een halve dag met jou gaat doorbrengen (en de rest van de tijd die ze met je heeft gemaild en tijd aan je heeft besteed). Dat kan toch niet joh!
Je fantasie slaat vet op hol. Echt. Wat heb je toch rare lui
Fake accounts tref je vooral aan op sites die met credits werken. Zo worden er soms wel honderden euro's per contact aan credits verdiend. Dan zou een fake date nog kunnen want dat is commercieel haalbaar. Maar dat wordt daar NOOIT geregeld hoor. Zodra een vrouw in het echt verschijnt dan is het óf een hoer (die je graag wil laten betalen voor seks) of het is een gewone vrouw. In dit geval toevallig een Poolse vrouw. Ze zag een herhaal date met je blijkbaar niet zitten. That's it.

Paar keer actief geweest op SF en altijd leuke dates gehad met echte vrouwen. Er zullen altijd dames zijn die geen klik met je hebben ... als je niet bereid bent te investeren in een date met drankje en/of hapje dan gaat het nooit wat worden. Altijd eerst naar jezelf kijken voordat je de ''schuld'' bij anderen legt.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden