Second love is oznde van je geld

Second love is oznde van je geld

Allereerst is dit een gruwelijke nep-Site. ALS … en dan bedoel ik ook echt als er uberhaupt al iemand reageert is dit natuurlijk altijd afwijzend en negatief. Natuurlijk wel met ijzersterke argumenten zoals je oren hangen niet recht of je neus is te klein, te groot, de dik, te dun, te lang, te recht, te krom, etc, etc. Als je vervolgens zo’n ijzersterke reactie wilt reageren heeft de ‘dame’ in kwestie jou al geblokkeerd of sterker nog het profiel bestaat opeens niet meer op SL. Hm, vaag?
En al die ‘vrouwen’ hier die hun goede ervaringen aan het delen zijn : leuke geprobeerd mannelijke medewerkers van Second Love. Want het is wel heeeel toevallig dat de ‘vrouwen’ wel positief zijn en alle mannen hier – uitgezonderd de mannen die in hun fantasie heel veel van deze ‘vrouwen’ gepaald hebben maar niet toe wil geven dat het bij rukken is gebleven – negatief. En natuurlijk ligt dat alleen maar aan die mannen. Dat zijn allemaal foeilijke horken en die vrouwen allemaal bloedmooie wijven ….. Waarom ze dan hun gewicht niet invullen, geen foto’s hebben of 80kg wegen bij een lengte van 1.60 mtr begrijp ik niet.
Ik, ja ook ik ben zo stom geweest om voor deze Site te betalen. Hopelijk heb ik mijn les geleerd.
En tot slot nog voor al die azijnpissende wijven die hun ongezouten mening over datingssites geven : singel zeker en zo lelijk als de nacht …

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
* Arrogante 'vrouwen'
* Twijfelachtige standaard reacties

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

7 reacties

Zo zie je maar weer het is overal het zelfde de dames die je op een datingsite treft of daarbuiten ! het is hedendaags niet te doen om een ( leuke ) vrouw te benaderen , wat ik al zo vaak heb geschreven en wat MGTOW hier ook zo vaak ons mannen probeert te waarschuwen geen doen en geen zin om in welke manier een leuke relatie te vinden !!!

Voor diegenen die het nog niet wisten : Min of meer aantrekkelijke vrouwen die een avontuurtje willen hebben overal kans en hebben daarvoor geen datingsite nodig.

Vrouwen willen wel afspreken met mannen.
Maar alleen met mannen die op zijn minst 10 jaar jonger is en mooi en gespierd en een grote stevige lul heeft.
En een dure auto, een villa, veel geld heeft en verre reizen maakt. Hij moet kindvriendelijk zijn maar mag zelf geen kinderen hebben. Hij moet kerngezond zijn en mag niets mankeren en gevoel voor humor hebben en vrouwen begrijpen en hun gedachten kan lezen. Ook moet hij charmant en gevoel voor humor hebben, goed in bed zijn en goed kunnen koken. Ook moet hij een goede smaak hebben en goed gekleed en verzorgd zijn.
Aan de vrouwen mag hij geen eisen stellen en niets van de vrouw wat terug verwachten.

Meer eisen stellen vrouwen niet, of ik ben nog iets vergeten.
Oh ja de man moet altijd het initiatief nemen.

Yeah Dirk helemaal waar en wat je niet moet vergeten dat de meeste dames een mannenharen waarvan ze zo kan kiezen wat zij wil ondernemen !

Op een gewone datingsite moet je als man al behoorlijk 'downdaten' wil er wat gebeuren. Hoe denk je dat het gaat op sites die gericht zijn op vreemdgaan, sex e.d.?
Een vrouw die vreemd wil gaan hoeft op het werk en op de sportvereniging maar met haar vingers te knippen en er staat een heel leger mannen klaar.

Een reclamespotje van Second Love stelde de vraag, "ben gelukkig getrouwd? Ik wel", zei de vrouw.

Dus als je gelukkig getrouwd ben, ga je vreemd?

Wie gaat er in de etalage van second love staan als die stiekem wil vreemd gaan? Stel dat een kennis je profiel ziet?
Voor vrouwen dient de gelegenheid zich vanzelf wel aan, die hebben daarvoor geen site nodig.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden