mooie site

een leuke nieuwe site
om vrienden te maken en daten
leuk opgezet
is mijn site .....

Sterke punten
alles geweldig kan ik iedereen aanraden
en het is gratis.

Zwakke punten
niets gevonden

Bezoek SameTogether.nl Reviews over SameTogether.nl

1 reactie

Zowel SameTogether als RelatieCupido zijn duidelijk van dezelfde eigenaar en krijgen hier een schitterende review van een en dezelfde persoon te weten Fred. Hij doet niet eens meer moeite om 2 verschillende namen te verzinnen. Maar hij spreekt de waarheid als hij zegt "is mijn site".
Natuurlijk is niet alles gratis. Voor niets gaat de zon op. Er zijn wel gratis sites zoals Knuz, maar die hebben veel leden en dan kunnen ze 'leven' van de reclames die erbij worden gezet.
Deze knullige sites moeten geld hebben van hun kleine aantal leden. Gratis inschrijven, dat wel, maar heeft iemand ooit een site gezien waar je je niet gratis inschrijft? Daarna volgen de abonnementen, de credits enz. Ik heb even op de sites gekeken en op de ene was het verbluffende aantal van 10 leden online en op de andere 11.
Dat waren natuurlijk Fred, zijn vrouw en zij kinderen (vast boven de 18) en die ene enkele dwaas die zich daar daadwerkelijk heeft aangemeld als lid.
Het is wel een datingsites uit de grond stampen gedoe de laatste tijd. De ene na de andere verschijnt hier met een fantastisch review van de eigenaar. Als je eenmaal de tools voor hebt om zijn website op te zetten is het zeker een eitje om er nog 40 bij te maken.
De een voor moslim, de andere weer voor christenen, de andere voor oudere jongere, de andere weer voor sex en ga zo maar door.
Ik hoop echt met heel mijn hart dat geen mens meer in die bullshit trapt, zodat de eigenaar uiteindelijk alleen met zichzelf on line is en alleen zichzelf nog voor de gek kan houden.

Bezoek SameTogether.nl Reviews over SameTogether.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SameTogether.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden