Zeer te pruimen

Net als elke datingssite heeft ook deze site fake profielen maar die pik je er zo uit. Let op Platina of Gold profielen, dat zijn betaalde profielen en vaak zijn dat echte dames, let op beschrijvingen en of alles netjes is ingevuld op het profiel. Jezelf niet aanmelden met de hoop dat je heel wat berichtjes gaat ontvangen van bloedmooie Russische vrouwen, het zijn vooral scammers die je voortdurend benaderen maar die zijn binnen een uur verdwenen als je er niet op reageert.

Ik heb hier een paar leuke dames leren kennen waar ik zelfs op Facebook met bevriend ben, een enkel ervan ontmoet in Amsterdam en een leuke tijd mee gehad. Als je je profiel zo danig invult dan krijg je dus ook matches die een beetje aanslaan op hetgeen wat je hebt ingevuld. Wil je geen wanhopige Russische vrouw treffen die het land wenst te ontvluchten? dan moet je je profiel daarop aanpassen, want zo worden je matches gekozen. Genoeg leuke dames uit Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne die echt opzoek zijn naar nieuwe vrienden.

Sterke punten
De website is heel duidelijk en heeft een optie om notificaties uit te schakelen zodat je niet wordt overspoeld met spam.

Zwakke punten
Heel veel fakers, meer dan op Badoo, Tinder etc.

Bezoek RussianCupid Reviews over RussianCupid

6 reacties

Veel russische vrouwen zien een westerse man als een geldautomaat. Natuurlijk willen ze een reisje naar het westen, zeker als jij vliegtickets en de hele shit betaald. Vergeet niet dat het gemiddelde maandloon in rusland zo'n 600 a 700 euro per maand bedraagt.
Het grote probleem is dat slimme russische vrouwen goed kunnen toneelspelen. Voordat jij er achter bent dat ze een golddigger is ben je wellicht al een poos verder en heb je geinvesteerd in meerdere trips naar rusland.
Zoek op youtube ook even op de trefwoorden mgtow, russian, sandman, foreign etc.

Laten we niet alle Russische vrouwen over 1 kam scheren, ik heb er een aantal op Facebook en dat zijn gewoon alledaagse meiden. Het enige wat ik betaald had waren de drankjes, één van die meiden is op eigen houtje naar Amsterdam gekomen omdat ze van reizen houdt en wel eens vaker door Europa heeft gerezen. Het was voor mij een kans om eens te daten met haar. Ze woont in Sint-Petersburg en is een hele intellectuele dame.

Als je geen ervaring hebt met online dating dan kan je jezelf al snel voor het karretje laten spannen ja maar geloof me na 2 maanden had ik haar op Facebook en hebben we daar doorgekletst. Ze was al eens eerder in Berlijn geweest en zou toen weer deze kant opkomen. Dit is misschien een kans van 1 op duizend want ik weet dat je wel een punt hebt wat betreft de golddiggers, daar moet je voor uitkijken.

Sorry voor de tikfouten, gerezen = gereisd. Ik ga nu koffie zetten lol.

Natuurlijk zullen er russische vrouwen zijn die je niet alleen aantrekkelijk vinden om wat je hebt, maar ook om wat je bent. De kans dat je zo'n vrouw via een datingsite treft lijkt me kleiner dan dat je een golddigger treft. Ik heb zelf ook, net als vele andere mannen, met een russische gedate en dat was een leerzame ervaring. De meesten zijn niet in staat om zelfstandig naar een (duur) land als nederland op vakantie te gaan.
Als je een scharrel wilt met een russin is dat begrijpelijk want de gemiddelde russin ziet er beter uit dan de gemiddelde nederlandse vrouw. Maar dan kun je beter een citytrip boeken naar st. petersburg. Genoeg te zien daar, fantastische stad, ben er zelf geweest, en qua vrouwen voor het uitzoeken. Die benader je daar het eenvoudigst via Tinder.

Laat ik je 1 tip geven, als je dan toch een citytrip gaat boeken naar Rusland en dan Sint-Petersburg geen Tinder gebruiken maar happn. Terugkomend op wat je eerder stelde, de kans dat je zo'n normale dame treft zonder fratsen is inderdaad klein maar ik heb er toch wel 3 jaar over gedaan om zo'n vrouw te vinden op RussianCupid en het is gelukt maar zoals je zelf al aangeeft, city trip en dan via happn Sint-Petersburg afgaan, ik denk dat je dan wel wat aan de haak slaat. 100%, in Nederland is het bij mij nooit misgegaan wat betreft happn.

Ik heb geluk gehad om mijn vrouw te ontmoeten op Russiancupid,com
Uiteraard zijn golddiggers overal, daar ben je zelf bij.
Verleden jaar ben ik met een Russin getrouwd en kan me geen betere vrouw wensen.

Bezoek RussianCupid Reviews over RussianCupid

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RussianCupid
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden