RichMeetBeautiful - 3 Reviews

Last updated: 9 juni 2018
RichMeetBeautiful Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. RichMeetBeautiful informatie
  2. RichMeetBeautiful Reviews
  3. Schrijf ook een review over RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful informatie

Ben je jong, single en op zoek naar een sugarmama of sugardaddy? Meld je dan snel aan bij RichMeetBeautiful. Hier kan een ieder terecht vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een wederzijds voordelige relatie. Deze is site is namelijk een online sociaal Sugardating netwerk voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar. Elke succesvolle relatie wordt namelijk gemeten in hoe succesvol de partners elkaars emotionele behoeften en relatiewensen vervullen. Mensen leven maar een keer en willen tot het volle genieten van hun leven.

Deze site maakt het namelijk mogelijk om een visie op het leven te creëren, levensdoelen uit te stippelen en relatievoorwaarden te definiëren. Op deze site kan men terecht om de juiste partner te vinden op basis van de gestelde relatievoorwaarden. Avonturen, ervaringen, plezier en passie zijn namelijk allemaal geweldige dimensies van elke evenwichtige succesvolle relatie.

De meeste mensen vragen zich af waarom zij eigenlijk zouden kunnen en of moeten kiezen voor een relatie met een sugardaddy of sugermama. In de meeste gevallen zijn deze personen direct, open en eerlijk. Ze geven precies aan wat ze willen van hun partner en relatie. Deze personen zijn ook ambitieus, gedreven, gepassioneerd en enthousiast. In de meeste gevallen weten ze wat ze willen. Ze hebben levensdoelen en streven er ook naar deze doelen te realiseren. Ze streven ook naar een levensstijl, die het beste past bij hun passie en gedrevenheid. Daarnaast kennen deze personen de waarde van hun tijd en energie. Het doet er niet toe of men een volwassen alleenstaande moeder is, succesvolle zakenman en of vrouw, een universiteitsstudent of een gepassioneerde ondernemer. deze personen weten allen, dat tijd waardevol is. Daarom zijn ze ook heel duidelijk in hun matchingvoorwaarden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu snel en eenvoudig aanmelden op deze site en op zoek gaan naar een gepast dan wel geschikte sugarmama, sugardaddy en of sugarbaby.

RichMeetBeautiful Details

Hits: 892

URL: https://www.richmeetbeautiful.com/nl/

Categorieën: Sugar Daddy Dating

Reviews: 3


Maak nu een gratis account aan op RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful reviews (3):

RichMeetBeautiful - Oplichters

3

Review:
Ik heb ruim een half jaar geleden uit pure nieuwsgierigheid toch maar eens een maandje geprobeerd. Kostte maar liefst 80€ ! Voor 1 maand ! Via iDeal betaald.

Maar na verstrijken van de maand bleef de site werken. Heb dit ook op andere sugarsites meegemaakt. Je hebt dan een mazzeltje, ze laten je dan wat langer dan een maand gebruik maken de site (zonder verdere kosten). Op een gegeven moment stoppen ze dat wel en moet je opnieuw een abonnement betalen om verder te kunnen.

Maar nu, ruim een half jaar later valt mij op mijn rekeningafschrift pas op dat op deze site zij blijkbaar ELKE MAAND automatisch opnieuw 80e hebben afgeschreven !
Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar het zal wel op basis van de wurgende algemene voorwaarden zijn, waarmee ze blijkbaar een automatische incasso geregeld hebben op moment dat je die eerste betaling hebt gedaan. In de algemene voorwaarden hebben ze zich juridisch keihard opgesteld, en dat je zogenaamd overal mee akkoord bent puur doordat je gebruik maakt van de site. En dat ze zondermeer prijzen mogen aanpassen. En dat het in feite 'stilzwijgend' doorgaat (in andere bewoordingen).

Ik vraag me af of dit juridisch mag. Want je kan dan wel alles in je algemene voorwaarden zetten. Je hoort dat te lezen maar ze weten dat vrijwel niemand dat ook daadwerkelijk doet. Maar dan nog.
Zoiets als stilzwijgend verlengen mag bij mijn weten tegenwoordig niet meer.
Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen. Niet meer. Uiteraard ervanuitgaande dat als ik langer zou willen ik opnieuw een abonnement zou moeten sluiten. En dat dat vanzelf aangegeven wordt dat ik een keuze moet maken.

Maar ja, ze hebben inmiddels al ruim een half jaar afgeschreven. Dus al meer dan 500e !

Een van de redenen waarom het me pas na een half jaar opviel is omdat ze bij de afschrijving (bewust) omschrijvingen gebruiken die je niet meteen associeert met deze site. Bijvoorbeeld 'digisecbilling' en 'worldpay'.
Ik bestel regrlmatig spulletjrs op Internet, en die hebben vaak ook zon soort omschrijving.
Als ze als omschrijving richmeetbeautiful of sugardatingsite of Victoria Milan zouden gebruiken valt het sneller op. Best geraffineerd dus.

Voel me wel flink genaaid.
Enige wat je kan doen is naar je bank gaan en regelen dat die rekeningnummers niet meer van jou rekening mogen afschrijven. Storneren gaat maar tot ca. 2 maanden / 54 dagen terug.

Saillant detail: ze wisselen ook van rekeningnummers.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Misleiding en oplichting

RichMeetBeautiful - scam website die grote bedragen van je creditcard

2

Review:
2 dagen abo genomen voor 9,95.
site werkte al slecht en mijn account weer verwijdert.

paar dagen later werd er plots 360 euro van mijn creditcard afgehaald door ze.

opletten dus!

guus beveelt RichMeetBeautiful NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RichMeetBeautiful

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RichMeetBeautiful aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RichMeetBeautiful aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RichMeetBeautiful


Andere websites in de categorie 'Sugar Daddy Dating'

Home » Sugar Daddy Dating » RichMeetBeautiful