beoordeling relatieplanet

beoordeling relatieplanet

Ik ben al zeer lang lid, en heb wisselende ervaringen.
Ik vind deze site qua aanbod en transparantie er toch wel uitspringen; het is overzichtelijk, je hebt veel zoekmogelijkheden qua voorkeuren (wel/niet sportief, lengte, religie) en er zijn een groot aantal members.
Het verhaal omtrent de onverschilligheid ken ik helaas; je mailt en ineens mailt iemand niet meer terug omdat hij/zij blijkbaar iemand heeft gezien die interessanter is. Dat is erg asociaal en gemakzuchtig en blijkbaar ook "des Hollanders".
Het lidmaatschap was altijd ? 19,95, dit is nu toch wel fors gestegen. Wel is er de mogelijkheid om dmv 3 maanden korting te krijgen.
Met mensen die klagen dat de mogelijkheden beperkt zijn als je geen full member bent ben ik het niet eens; dit geldt voor veel websites en je kan tenminste wel berichten lezen als je gratis member bent (zodat iemand ook het privé e-mail adres kan doorgeven), want bij sommige datingsites moet je alleen al voor het lezen van een bericht ook betalend lid zijn, dit is pas echt pushen om te betalen. Bij relatieplanet is dat niet zo.

Verder vind ik de site betrouwbaar en je krijgt altijd snel een correct bericht terug.
Minpunt is wel dat er veel "scammers" (in goed nederlands: bedriegers) op staan, mensen geven een 4 cijferig sms nummer (kosten: ? 1,50) per sms en hangen dan een zielig verhaal op dat ze gestalkt zijn-NOOIT intrappen dus !

Sterke punten
overzichtelijke site
veel leden
geavanceerde zoekmogelijkheden
gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
kosten lidmaatschap

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

6 reacties

Wat ik wel slecht vind is dat niet van iedereen de dubbele profielen worden verwijderd.
Ben een keer zo benaderd door iemand die het er niet mee eens was dat ik hem een blokkade gaf. Sindsdien vond ik het niet meer zo leuk, omdat het blijk geeft van onoplettendheid. Wie betaalt die krijgt meer kansen om te pesten.
Nu was dit lid onschuldig en was het probleem gewoon opgelost na een korte nette en beleefde uitleg, maar het had ook anders kunnen zijn.

Ik schrok namelijk omdat ik even dacht dat er een groepje mannen was dat samen op vrouwen aan het jagen was.

En ik beveel relatieplanet NIET aan, vind het inderdaad een erg dure site geworden, maar ook doordat er veel, nagenoeg alleen maar, vrouwen op staan die het vertikken om te antwoorden.
En ook ik heb het meegemaakt dat je met iemand leuk aan het mailen bent, en van het ene op andere moment laat ze niets meer van zichzelf horen ( " Americangirl" op RP).
Vrouwen vinden het prachtig om berichten te krijgen ( = aandacht), maar als je eenmaal niet hun vereiste uiterlijk hebt, kan je het ontiegelijk schudden.
"Interesseberichten" ontvangen is het te min; die gaan " meteen de prullebak in".
En wat doen ze zelf ( de enkeling die nog de moeite neemt om iets te zeggen) ? Zelf bediend ze zichzelf er wel van, d.m.v. dat goedkope "geen interesse" bericht te sturen.
8 van de 10 reageren niet, 1 stuurt je een "geen interesse" bericht, en de ander ben je leuk mee aan het mailen, en ze laat ineens niets meer van zich horen.
Datingsites, daar begin ik niet meer aan.geeft alleen maar desillusie.

Heb ik ook gehad met een ene July 28jr zh. Americangirl kan ik niet meer vinden.

9.9 van de 10 berichten is afkomstig van een nepprofiel, ( is het voor vrouwen wel gratis om te versturen of betalen spammers voor hun account) dat is dus eigenlijk genoeg om de site als slecht te beschouwen, tevens als je mailt naar hun service desk krijg je een geautomatiseerd mailtje terug, die niet in persoon is geschreven. En daar moet je dan een hoop voor betalen. Het aantal leden in de omgeving (die online zijn) vind ik echter ook wel tegenvallen. Mischien is het niet meer zo in trek, maar het is zonde om je zuurverdiende geld er aan uit te geven...

SLECHTE SITE Mannen worden gebruikt op deze site. Vrouwen staan hier inderdaad voor aandacht, betalen vaak niet en gaan respectloos en slecht met mannen om. Tel daarbij op dat er veel vrouwen van buiten Nederland staan die een man zoeken om naar Nederland te kunnen komen, fake profielen die je naar een sms dienst proberen te lokken en veel vrouwen die juist op een datingsite staan omdat ze in hun verleden niet zo goed met andere mannen omgegaan zijn en de kans is zeer groot dat je als man ellende van deze site gaat ondervinden. De "helpdesk" is verder niet onpartijdig en steunt vrouwen die bijna nooit betalen en als je als man een vrouw van repliek dient die respectloos met je omgaat wordt jouw account als Man geblokkeerd zonder enige aankondiging en kun jij op het matje komen bij de helpdesk. Leuk voor vrouwen die aandacht zoeken of een man om te gebruiken maar voor mannen brengt deze site alleen maar ellende dus NIET DOEN MANNEN!!! Je bent gek als je hiervoor gaat betalen, je betaalt ervoor om je te laten gebruiken en de eigenaar van deze site die miljoenen verdient, lacht zich dood.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden