Het draait allemaal om het uiterlijk

Het draait allemaal om het uiterlijk

Daar vrouwen er altijd prat op gaan dat ze meer kijken naar het innerlijk dan het uiterlijk heb ik eens besloten de proef op de som te nemen. Fake account aangemaakt, foto's van een mannelijk fotomodel erop gezet en in mijn profieltekst gezet dat ik vast heb gezeten voor een bankoverval en zware mishandeling. Resultaat: gemiddeld dertig reacties per dag over een periode van een maand.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Zeer oppervlakkige vrouwen met onrealistische eisen. Te veel fixatie op uiterlijk

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

36 reacties


Met deze review sla je de spijker op zijn kop. Er zijn diverse onderzoekjes te vinden (google) die hetzelfde aantonen. Behalve dat vrouwen aantoonbaar meer selecteren op uiterlijk zijn oppervlakkige standaarden als lichaamslengte, baan en inkomen, ook duidelijke criteria. Vaak staat dat zelfs in haar profiel. Net zoals de kreet 'geen ONS'. Omdat ze een ONS had met zo'n knapperd die er na een nachtje vandoor is en vooral niet in herhaling wil vallen (maar dat wel doet)
Tja, ze zijn natuurlijk niet voor niets vrijgezel. Oppervlakkige foute keuzes doir hetzij met een foute kerel in zee te gaan, hetzij door een deugdelijke man af te serveren als te saai, te aardig etc.

Een fake profiel van een aantrekkelijke maar foute man levert dus matches op.
Wil je dat met je eigen profiel dan zul je je vooral moeten richten op de (stuk) minder aantrekkelijke vrouwen en/of waar wat mis mee is. Voor 1 nachtje is dat prima te doen. Veel mannen doen dat en daarom zie je op relatieplanet ook onaantrekkelijke vrouwen klagen over ONS.

Ik heb het vermoeden dat de man een gratis proefiel heeft en dat nepprofielen reageren om de man er toe te verleiden een betaalde abonnement te nemen. Zodra de man betaald heeft regeren vrouwen niet meer en zijn de nepprofielen die reageerde verdwenen.

Misschien heb ik het fout, maar 30 reacties op een dag is wel erg veel.

@Dirk
Gezien het aantal vrouwelijke leden op relatieplanet heb ik ook mijn twijfels. Anderzijds heb je wel de 80/20 regel (inmiddels minstens 90/10) zodat vrijwel alle berichten naar de bovenste top (uiterlijk) gaat.

Ik heb het mis.
Relatieplanet is nog steeds van de Telegraaf en die zal geen nepprofielen gebruiken.
Het review klopt dus, en dat vind ik wel bizar.
Kijken de vrouwen alleen naar de foto en lezen ze het profiel niet?

Misschien leest ze wel. Maar ze denkt hem te kunnen veranderen, naar haar hand te kunnen zetten. Zo'n man is ook een uitdaging. Een nette serieuze man is dat niet.

Wanneer je eenmaal beseft dat verreweg de meeste vrouwen zeer oppervlakkig in elkaar steken,zul je je gedrag hierop gaan aanpassen. Ga voor een ONS of tijdelijke sexbuddy. Ga niet romantisch slijmen met dure etentjes en het belangrijkste: ga je niet emotioneel verbinden. Wij mannen zijn vaak te serieus. Vrouwen zijn dat gemiddeld gezien veel minder. Meeste scheiding zijn ook door vrouwen geinitieerd. Vrouwen die daten hebben in tegenstelling tot mannen, vaak vele opties en daten vaak parallel. Je moet natuurlijk niet in je profiel zetten dat je een ONS of sexbuddy wilt. Dat doet zij zelf ook niet.

Zou je enig bewijs via dropbox kunnen leveren? Screenshots o.i.d.? Ik ga er namelijk van uit dat er vast wel een vrouw een dergelijk profiel zal melden en dat RP dan onderzoek zal doen. Daarbij, een fotomodel is makkelijk via Google photo search te vinden.

Ik heb zelf ook wel een fake account gemaakt, op Tinder. Vrij gemakkelijk met een van internet geplukte foto, heb een foto gemaakt van het beeldscherm. De kaders zijn dan anders. Kennelijk pikt de google image search dat er niet meer uit, of er is gewoon een slechte controle.
Maar ik ga hiervan natuurlijk niet bewijzen aan derden overhandigen.
Je kunt het experiment overigens eenvoudig zelf doen en ik verzeker je dat het zowel grappig als leerzaam is. Ik heb dan ook geen bewijs van de reviewschrijver nodig want ik kan dit verhaal 100% onderschrijven.

@MGTOW. Natuurlijk kun je gejatte foto's gebruiken, maar het gaat om de tekst en ik kan me niet voorstellen dat RP dat niet onderzoekt. Waarom jij er opeens Tinder bij haalt is me een raadsel, maar ook daar kun je ongepaste profielen melden en ik ga er van uit dat ook Tinder actie zal ondernemen.
Ik heb trouwens redelijk wat van jouw reviews bekeken en het valt me op dat je telkens date met vrouwen waar volgens jou geestelijk iets niet helemala snor zit. Dat lijkt me een vervelend patroon.

Waarom zou RP dit onderzoeken? Iemand met een crimineel verleden overtreedt toch ook niet de gebruiksregels? Kwetst toch ook geen vrouwen? Jouw mening dat dat profiel voor controle in aanmerking zou moeten komen is jouw mening maar feitelijk gezien hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Sterker nog, dat de persoon eerlijk toegeeft een crimineel verleden te hebben is alleen maar toe te juichen.
Het is waar dat een flink deel van mijn dates psychisch belast waren. Dit is inherent aan de populatie nml vrijgezelle vrouwen boven de 35 jaar.

Als je nog bewijs wilt voor mn laatste stelling dan is dat ook op internet te vinden, namelijk presciptiecijfers onderverdeeld naar leeftijd en geslacht.
Probleem is dat dergelijke kwalen pas later blijken, bijv. na 1 of meerdere dates.

Ik kan geen duidelijke link vinden qua prescriptiecijfers.
Ik heb trouwens ook een tijd probleemgevallen gedate, tot ik eens flink bij mijzelf te rade ging wat mij daar in eerste instantie in aantrok. De claimend, die met een kort lontje, de gefrustreerde vrouwen, de vrouwen die precies weten hoe mannen in elkaar zitten en menen dat alles wat relationeel fout gaat door de man komt, etc etc. Vroeger hoopte ik dan dat het wel goed zou komen, maar nu denk ik; NEXT!
De laatste vijf jaar is er heus wel eens een vreemd figuur voorbij gekomen, maar moet ik zeggen dat ik nu vooral erg leuke, intelligentie en stabiele vrouwen tegenkom in een meestal ook nog leuke verpakking, hoewel ik dat laatste steeds minder belangrijk vind.

De gemiddelde man op een datingsites heeft niet zoveel opties. Die zal minder eisen gaan stellen. Voor een eenmalig avontuurtje hoeft dat ook geen probleem te zijn. Zo had ik een instabiele vrouw gedate die zo gek als een deur was, had haar streken ook. Maar het was toch een prettige tijd. Je moet er dan alleen geen relatie mee willen hebben.
Je ziet dat vrouwen op datingsites enorm veel keuze hebben en dat het daarom vaak vrouwen zijn die met eisenlijstjes op de proppen komen.

@MGTOW. Jemig, een vent die geen grenzen stelt, die geen eisen stelt. Jij denkt vanuit de rampzalige vrouw i.p.v. uit jezelf als man. Ga in therapie. Dit is te verhelpen. Echt. Er zijn echt veel leuke en normale vrouwen en misschien wel meer dan mannen, maar met jouw houding en frustraties ga je ze niet ontmoeten. Onderken dat wat jij ontmoet jouw keuze is, wees in charge, wees een vent i.p.v. een slachtoffer, zoals net iets meer vrouwen zijn. Get your gig together.

Jij valt persoonlijk aan, maar ik verwijs naar de diverse onderzoeksgegevens die er te vinden zijn. Heb je al de moeite gedaan om die te vinden? Daarnaast concludeer je dingen op basis van je eigen vooroordelen, bijvoorbeeld dat ik geen grenzen stel etc.etc. Het op basis van vooroordelen in de persoonlijke aanval schieten wordt ook wel shaming language genoemd.

Als je objectiviteit je ding is tel even voor de grap het aantal vrouwen op alimentatieplanet dat een betaald lidmaatschap heeft (alleen die kunnen antwoorden). Verdeel deze vrouwen in provincies en leeftijdscategorie. Dan heb je zonder selectiecriteria al door dat de keuze zeer beperkt is. Herhaal dit voor de mannen (vraag een van je matches eventueel) Deel B door A.
Datingsites weten de uitkomst maar t staat nergens.
Dit zijn constateringen geen slachtofferkreten.

Ik vind de meeste vrouwen erg leuk. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn keuzes en voor mijn falen, jij schuift dat af op de vrouwen... vrouwen die er zo in staan en geen verantwoordelijkheid voor hun eigen keuzes maken skip ik.. ik raad je dat aan te doen.. net als ik met jou nu. Grow up

Zowel de reviewschrijver als ik schuiven niks af maar constateren alleen. Nogmaals gelijksoortige conclusies staan gewoon online.

Stel je hebt als man de keus om met honderden vrouwen af te spreken, want je krijgt tientallen aanzoeken per dag. Dan denk ik dat je ook oppervlakkiger gaat selecteren. Ergens is het logisch. Alleen zie je in heel veel profielen staan 'geen ONS' . Of ze vragen waar alle goede mannen gebleven zijn. Ondanks alle keus!!!
Terrence Popp heeft op youtube hier een leuke video van gemaakt: ' where all the good men went'

@MGTOW. Heb je nog wat links qua prescriptie, want ik kan ze niet vinden met jouw zoektermen.

Ik krijg geen tientallen aanzoeken per dag, maar vaak beginnen vrouwen bij een match wel met mij te appen. Het heeft er denk ik mee te maken dat ik in mijn tekst wat moeilijkere woorden en zelfspot gebruik. Dat triggert intelligente vrouwen met humor. Ik tref daardoor zelden tot nooit een domme vrouw. Juist het feit dat het voor mij niet heel lastig is een match te krijgen maakt dat ik extra selectief kan zijn. Kortom, hoe meer keuze je hebt, hoe kritischer ipv oppervlakkiger je kunt zijn.

@Michael
Als je op RP filtert op opleidingsniveau, hoeveel kandidaten houd je dan over?
In mijn leeftijdscategorie (rond 40) waren die destijds op 1 hand te tellen......
Overigens zijn die hoog opgeleide vrijgezelle dames niet zelden van die zelfingenomen arrogante exemplaren. Ga je maar eens inschrijven bij e-matching.

@MGTOW
Ik vroeg je om een link of links aangaande jouw stelling prescritptieverschillen tussen mannen en vrouwen. Misschien die vraag gemist of zijn er geen eenduidige gegevens?

Verder reageer ik op jouw stelling dat als je veel reacties krijgt je oppervlakkiger gaat selecteren en stel dat dat juist niet klopt en dan begin je over weinig leden bij RP en dat ik me moet inschrijven bij e-matching?

Bijvoorbeeld CBS: antidepressiva en depressie in nederland (google zelf even, ik kreeg een pdf). Verder heeft GGZ nog verhelderende cijfers. Ik vond ook een link van een belgisch onderzoeksbureau maar kan die niet zo terugvinden.
Nog interessanter zou het zijn om specifiek te kijken naar de vrijgezelle dames. Ik voorspel je dat het aandeel psychische problemen in die subgroep nog veel groter zal zijn in vergelijking met het gemiddelde van vrouwen. Inclusief al deze crazy catladies, baserend op wat ik zelf en kennissen van mij ervaren hebben, denk ik dat zeker de helft, als het niet driekwart is, gewoon niet spoort. Dan zag ik ook nog tal van zeldzame lichamelijke afwijkingen waarbij het, op basis van de landelijke prevalentie, statistisch onwaarschijnlijk zou zijn dat ik ze in datingland zo vaak zou zien. Ook hier een opeenhoping van probleemgevallen. Uiteraard staat dit nooit in haar profiel, dat is altijd allemachtig prachtig fantastisch.
Door de scheve verhouding tussen mannen vrouwen worden vrouwen zeer selectief, maar zij zullen in eerste instantie dit op uiterlijk doen; de 80/20 regel zoals destijds door okcupid is vastgesteld en te googlen is.
Het kan zijn dat op latere leeftijd vrouwen meer naar innerlijk kijken, maar dat zal zijn omdat ze te onaantrekkelijk zijn geworden voor de top20% mannen.

Dat ik ematching heb aangestipt komt omdat daar alleen hoog opgeleide vrouwen zijn. Iets wat jou misschien zal aanspreken, want je had het over intelligente vrouwen.
Echter is mijn ervaring met ematching, ondanks betaald lidmaatschap, gewoon slecht. Ik heb familieleden en kennissen de profielen van vrouwen daar laten lezen en men heeft goed kunnen lachen om deze zelfingenomen, maar verder onaantrekkelijke, vrouwen. Vaak ondanks hun intelligentie niet het fatsoen hebben te reageren ook. Iets wat je vaak terugleest in reviews.
Dan heb ik liever meer lol met een zogenaamd minder intelligentere vrouw.


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden