Service onvoldoende

Op de hoofdpagina van Relatieplanet.nl staat als je betalend lid wordt dat je "onbeperkt berichten kan versturen en contactgegevens kan delen". Ze zijn alleen vergeten erbij te zeggen dat je je contactgegevens NIET kan delen met NIET-betalende leden. In mijn geval had ik 211 matches op basis van mijn voorkeuren. 7 vrouwen van die 211 matches waren betalend lid. Daar zat niet iemand tussen om contact mee te zoeken dus ik was snel klaar. Bij de overige niet-betalende leden zaten erg leuke vrouwen maar daar kon ik met geen mogelijkheid contact mee maken. Om die reden werkte relatieplanet niet voor mij en heb ik gevraagd om mijn lidmaatschap op te heffen en om mijn betaling terug te storten. Verder gaf relatieplanet bij mij aan dat ze de service gaan veranderen zeer binnenkort. En ik hoop dat ze het dan mogelijk maken dat je wel contactgegevens kan delen met niet-betalende leden. Als dat zo is, kom ik op deze review terug.

Sterke punten
Als je niet tevreden bent over de service, geven ze na aandringen een refund van je betaalde lidmaatschap.

Zwakke punten
Zie de review.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

4 reacties

Omgerekend is van de vrouwen 3,3 procent betalend lid. Dat is heel laag.

Schandalig beleid.
Wanneer je als betalend lid een bericht stuurt naar een gratis lid, zou die moeten kunnen antwoorden. Op deze manier blijft er helemaal geen aanbod over. Nog even los van het feit dat veel van die gratis profielen vermoedelijk niet opgeschoond worden en puur als opvulling van de site dienen. Dus zelfs als ze het beleid zouden veranderen zodat gratis leden kunnen antwoorden is het nog maar de vraag hoeveel daar uitrolt.
Het bestaansrecht van alimentatieplanet, in tijden van beter werkende apps, is te danken aan het feit dat nietsvermoedende mensen in deze gebakken lucht trappen. Dan is het geld al geincasseerd.

Stel je voor dat je een brief ontvangt die al betaald is door de afzender. De postbode geeft de brief alleen af als jij ook betaald. Betaal je niet dan krijg je de brief niet. Uiteraard betalen afzenders en ontvangers niet dubbel. Bij veel datingsites betalen leden wel dubbel.

Ik heb opgezocht wat "refund" betekent. "Refund" is Engels voor geld terug.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden