nieuwe mensen ontmoeten, bakvissen, borderliners en moedertjes genoeg!

nieuwe mensen ontmoeten, bakvissen, borderliners en moedertjes genoeg!

Als je net nieuw bent op rp met ene gold account dan ben je een 1 a 2 weken de bink. Zo veel contacten waarbij je afvraagd of het morreel gezien correct is om meerdere afspraken te maken, want die kans ga je zeker krijgen als je contact buiten de site krijgt.

Dat hele internet dating is doorgestoken kaart als je het aan mij vraagt. ?ik ben al een paar keer van bil geweest danzkij zo?n webpagina hoor!?, hoor ik iemand dan zeggen.
Natuurlijk is dat mogelijk. Zelf heb ik 8 dates gescoord danzkij realtieplanet.nl. Was het een success? Nou... Ik heb comtact gehad met tenminste 3 borderline patienten en een illegale filleplijnse gelukszoeker. Best interessant zou je zeggen? Jawel, ik heb me pleziertjes gehad, maar heb niet gevonden wat ik zocht. Liefde en begrepen worden, dat wilt immers elke man toch?

Zijn mijn puntjes te verwijten aan de beheerders van rp? Neen. Uiteindelijk ligt het aan alle mooie dames en heren die staan aangemeld.

Sterke punten
Veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten, site wordt goed gemonitord

Zwakke punten
Na een paar weken zwakken de reacties af.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

En de aanwezige dames op deze site vinden het ontzettend leuk om berichten te krijgen, allemaal zijn ze natuurlijk hardstikke spontaan en gezellig, maar ze verrekken het gewoon om de moeite nemen om iets terug te zeggen.Ik was er maanden geleden ook betaald lid van, maar daar is het bij gebleven.Op een gegeven moment weet je niet meer wat je zeggen moet, of wat op je profiel te zetten,.men zegt toch niets terug op de berichten waar je tijd en moeite voor hebt gedaan.
Relatieplanet en soortgelijke site? nee, bedankt.Heb geen zin meer in nog meer desillusie.

Idd de meiden vooral onder de 30 vertikken het om wat terug te zeggen. Als je boven de 30 ben kan rp wel wat zijn op een paar nare ervaringen na. Beneden de 30 zeggen de vrouwen niks en hebben er zelfs plezier aan je voor vele maanden aan het lijntje te houden en niks terug te zeggen. Dus pas op heren er zitten veel dames op rp die willen kijken hoe ver je wil gaan aangezien het mij al 3 keer gebeurd is dat ik meerdere maanden aan het lijntje ben gehouden zonder resultaat. Misschien zijn het wel werknemers van rp zelf.

"' Vrouwen onder de 30 zijn niet op zoek naar een relatie. Dat zeggen ze om ons op een dwaalspoor te brengen.Tot hun 30 ste willen ze daar helemaal niet over nadenken. Ze willen werken in een lullig secretaresse baantje en zich dan in het weekend lam zuipen met vriendinnen en af en toe vakantie en zich wekelijks laten neuken door een gast uit de kroeg. verder kan het ze allemaal geen reet schelen. Sex en aandacht daar gaat het om een relatiewens komt pas na de dertigste. Onvolwassenheid is het keuzes zo lang uitstellen totdat het te laat is.... Bron: "leuk dat je mijn profiel bekijkt, Martin Brester" .... Een goed boek dat strookt met mijn date ervaringen op R.p........

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden