Reclames op Facebook

Regelmatig zie ik die reclame's van zowel Relatieplanet als Lexa voorbijkomen op Facebook.
Allemaal van die glunderende gezichten, type kantoorbaan, eigen zaak ( maar uiteraard geen machinebankwerker, stratenmaker,etc).
Wanneer je een reactie plaatst onder die facebookadvertentie, dat het voor de zeer grote meerderheid van de mannen ( gewone man, normale baan, hart op de goede plaats, vrouwvriendelijk,normaal uiterlijk) niet werkt doordat de veeleisende dametjes bakken vol reacties krijgen, en hun eigen hunk eruit proberen te vissen zodat jouw keurig opgestelde mail onbeantwoord blijft, dan zie je dat de reactiemogelijkheid voor jou wordt uitgeschakeld .
Men heeft uiteraard niet dat je de waarheid schrijft onder hun facebook reclame's ,mannen die betalen en met lege handen blijven staan.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Kinderachtige mentaliteit om de reactieknop uit te schakelen bij facebook reclame's wanneer je een negatieve reactie schrijft dat het sites als deze enkel te doen is om je over te halen om betaald lid te worden; ben je eenmaal betaald lid, dan ben je een van de velen die haar mailt, en ze zodoende kan kiezen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

4 reacties

Datingsites zijn bedoeld om geld te verdienen. Dat er soms mensen zijn die elkaar vinden komt soms voor en is een
bijzaak.

Relatieplanet kun je beter alimentatieplanet noemen.
En planet is een groot woord. Sinds Tinder is het aantal vrouwen in je eigen leeftijdscategorie en provincie nog maar heel klein. Enkele tientallen. Ik heb ze eens geteld, de vrouwen met een betaald lidschap uiteraard, die gratis zijn kunnen je bericht niet beantwoorden, en zijn vermoedelijk gedateerd.
De paar vrouwen die er op zitten zijn zo veeleisend dat ze alleen ingaan op mannen die alles hebben: de goede baan maar ook het juiste uiterlijk, de juiste antwoorden op haar vragen, precies zus, precies zo.
En ook nog hiervoor betalen?

Die veeleisende vrouwen moeten wel een betaalde lidmaatschap hebben.

Citaat
"Allemaal van die glunderende gezichten, type kantoorbaan, eigen zaak ( maar uiteraard geen machinebankwerker, stratenmaker,etc)."

Dat is me ook opgevallen bij foto's van datingsites. De mensen op de foto hebben geen datingsites nodig. Ingehuurde fotomodellen, die betaald krijgen om hun foto te mogen gebruiken voor reclame.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden