verwaande prinsessen

Ik heb 3 maanden geleden besloten om me weer eens in te schrijven op relatieplanet. Ik sprak een op het eerste oog leuke dame aan, en van het een kwam het ander. We hebben uiteindelijk besloten om af te spreken, in een restaurant. we raakten gezellig aan de praat, mevrouw bestelde het ene drankje na het andere. Aan het einde van de avond vroeg ik om de rekening: 216 euro. Ik stelde mevrouw voor om ieder de helft te betalen...haar respons: 'sorry hoor, ik ben een vrouw en ben gewend dat er voor mij betaald wordt. Ik wil wel graag als een dame behandeld worden'. De arrogantie..Uiteindelijk, schorvoetend, de rekening maar betaald. Voor mij geen relatieplanet meer.

Sterke punten
Design ziet er gelikt uit

Zwakke punten
Veel lelijke vrouwen. Er zitten ook wel leuke dames bij, maar deze gooien hun charmes enkel in de strijd om je geld uit je zakken te kloppen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

22 reacties

In een onderzoek naar nepprofielen
heeft de Autoriteit Consument en Markt
(ACM) invallen gedaan bij bedrijven die
datingsites runnen.Het onderzoekt loopt
nog,maar de ACM waarschuwt gebruikers
van die sites nu alvast voor profielen
van mensen die niet bestaan.

Het gaat om datingsites die per bericht
laten betalen.Terwijl gebruikers denken
dat ze chatten met een leuke vrouw of
man,hebben ze in werkelijkheid contact
met een medewerker van de site.

Verschillende sites vermelden in hun
'kleine lettertjes' wel dat dit kan
gebeuren.De ACM onderzoekt nog of hier
sprake is van misleiding.

Ja schandalige praktijken op een datingsite en daarbuiten helaas , heb dezelfde ervaringen met deze dames van fatsoen , en als je wat terug zegt hierover ben je een gierigaard en is de 'liefde" voor jou als sneeuw voor de zon vertrokken !!

Jouw date zei je dat ze een dame is maar feitelijk is ze een hoer. Want net als een hoer verwacht ze dat de man betaalt. Het is alleen een heel slechte hoer want ze heeft denk ik nog niet eens seks aangeboden.
Veel vrouwen verwachten dat een man naar ze toe afreist en de hele shit betaalt. Maar ze zijn ook sterk en zelfstandig en berijden de cock-carousel. Dit soort dubbele standaarden en wangedrag is eerder regel dan uitzondering. Daarom gaan steeds meer mannen MGTOW; Men Going Their Own Way. Als ik moet betalen voor vrouwelijk gezelschap dan huur ik wel een professional.

In welk restaurant heb je gegeten voor €216? In de Librije in Zwolle?

Voor datzelfde bedrag kan je bij de chinees voor 30 personen eten als je het ophaalt of laat bezorgen. Komt alleen nog drinken bij, maar dat kan je bij de supermarkt halen en alvast in de koelkast stoppen.

Laat het een wijze les zijn; besteed zo min mogelijk geld aan je date; een paar drankjes en ga nooit uit eten tijdens de eerste date. Bedenk ook dat hoe jouw date omgaat met het betalen tijdens de eerste date een voorproefje is van hor het er ook aan toe gaat mocht je een relatie aangaan. Hou rekening met het feit dat de meerderheid van de dalende vrouwen golddiggers zijn welke niet zo zeer interesse hebben wat je bent maar wat je hebt.

En als je een date hebt en zij is wel bereid om mee te betalen , weet je niet hoe zij geestelijk / lichamelijk nog is !
Mijn ervaring leert dat er nog wel wat vreemde vrouwen rond datingsites en daarbuiten .
Met ( financiele ) schade & schande ben daar wel achter gekomen helaas !!

Niet zo slim om een eerste afspraak te houden in een duur restaurant.

Ik heb zelfs gedate met een vrouw die niet eens een keuken had. Die was ze al maanden bezig te verbouwen. Maar ze had ook geen keuken nodig want parasiteerde van mannen die dachten dat zij interesse had. Interesse in enkel de portemonnee......

Een verbouwing van een keuken door vakmensen zal niet langer duren dan 1 maand.

Er zijn drie soorten vrouwen op datingsites :
1: Diegenen die een relatie willen.Dan moet je er als man als een filmster uitzien,een goede job hebben en geen kinderen.
2: Diegenen die uitgaan/vermaak zoeken.Deze zijn iets minder kieskeurig maar je mag alles betalen.
3 : Diegenen die er uit nieuwsgierigheid zijn(de aantrekkelijke) maar geen date willen.

Voor een relatie moet de man ook nog jonger zijn en een mooi huis en wagen hebben

Zoek je een vrouw die veel eist maar weinig te bieden heeft, dan zit je goed op een datingsite. Voor zo'n vrouw moet je dan wel bereid zijn hoeveel moeite te doen want je hebt hierbij (door de scheve man/vrouw-verhouding) nog vele concurrenten.

Kan me ook moeilijk voorstellen dat een vrouw van enige leeftijd met enig zelfrespect wil gaan te koop staan op een datingsite.Verwacht ook niet dat ze respect voor jou zal hebben.

Tegenwoordig is het wel 'normaal' en geaccepteerd om jezelf te koop te zetten op datingsites. Facebook, Linked, instagram, etc, passen ook in het rijtje.
Maar het blijkt snel dat je een kat in de zak koopt.

Een gemiddelde vrouw vindt het toch niet normaal om te koop te gaan staan.Tien mannen voor een vrouw is de normaalste zaak op een datingsite,en dan nog gezwegen over het soort vrouwen,..

Lol x). Ik dacht ik check nog maar eens hoe die gaat met jullie. Jullie zijn flink geupdate na ons laatste gesprek sinds ik jullie de Red Pill heb geven. Ik rij zelf ook een oude Toyota en leef in een rijtjes huis. Voornamelijk omdat ik niet materialistisch. Ik ga op dates gewoon met sneakers aan en achter af lach ik daarom. Ik moet al genoeg in net pak lopen voor mijn werk. Ik heb mijn huis afbetaald en kan makkelijk een huis betalen dat vier keer zo groot is. Ik heb een heel goede bankrekening. Als een vrouw vraagt wat ik verdien dan lieg ik en zeg ik maar een vierde van mijn eigenlijke loon. Zo scheid je het kaf van het koren. Als ze je leuk vind voor wie bent komt ze daar van zelf wel een keer achter. Showen is vrouwen en metrosexuelen mannen gedrag. Goed dat jullie daarboven staan.

Ik ben trots op jullie x).

Ik hoef niks meer aan te vullen of jullie verder nog iets te leren. Jullie zijn er klaar voor.

Hi Dave,
Ik merk dat nadat ik de red pill heb geslikt er eigenlijk geen weg meer terug is. Waar ik voorheen pas achteraf besefte waar ik mee te maken had, besef ik het nu vooraf. En dat is vaak niet te best en ik begin er niet eens meer aan.
Ik vlieg ook onder de radar. Mijn horloge is meer waard dan mijn oude Toyota (maar wordt niet als zodanig herkend). Ik heb dit gekocht niet om vrouwen te imponeren maar omdat ik het een mooi ding vond. Allerlei aankopen gericht op status interesseren mij verder niet. Voor vrouwen is dit een echte turn-off en dat is prima. Op datingsites ben ik niet meer actief. Op tinder trol ik hoogstens wat cougars.
Ik heb tijd en geld voor mn hobbies en bovenal geen narcistische bitch die mij vertelt wanneer, hoe en wat ik moet doen.
MGTOW 4 life!

Beter voor dan achteraf. Nu ben je uigerust met schild, zwaard en harnas daartegen. Feminisme heeft de meeste Westerse vrouwen gebrainwashed en gebruikt hun nature en emoties tegen hun. Vrouwen die de familie eenheid kapot hebben gemaakt. Vrouwen die je alleen zien als investering in een zakencontract. Vrouwen die zich tegen hun eigen mannen hebben gekeerd. Je hoeft jezelf niet te bewijzen tegenover tegenover niemand. Je weet zelf het beste wat je bent. Ik troll zelf ook mensen op het internet. Mensen zeiden dat ik een hobby moest hebben dus heb ik dat maar gedaan x). Dit is het tijdperk waar we nu in leven. We kunnen er alleen het beste van maken.

Voor dat geld had je twee keer een uur lang sex kunnen hebben met een mooie meid van 18. Met een etentje krijg je die niet. Hooguit een Cougar als je zelf jonger als 40 bent.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden