Wat maakt een goede datingsite?

Wat maakt een goede datingsite?

1. Dat er per leeftijdsgroep niet meer 5% meer mannen als vrouwen ingeschreven staan. Dat verdere inschrijving dan gesloten wordt, eerst meer vrouwen erbij of mannen er af. Dat gratis leden niet worden meegeteld.
2. Beslist geen zelf door de website aangemaakte profielen van mooie vrouwen om het aantal vrouwen kunstmatig te verhogen om zo de website aantrekkelijker voor mannen te maken.
3. Niet liegen dat er vrouwen interesse voor je hebben terwijl dat niet zo is, dit is verzonnen en bedoeld om je betaald lid te maken. Als je betaald hebt zijn deze vrouwen spoorloos.
4. Dat er goede representatieve foto’s op staan. Niet op afstand, zonnebrillen of weggedraaide hoofden. Minstens één pasfoto en één profielfoto. Dat dit goed wordt gecontroleerd.
5. Dat je gemiddeld minstens één maal per week inlogt en een email beantwoord. Eerst twee waarschuwingen, nog geen actie dan verwijdering omdat je dan als niet serieus wordt aangemerkt.
6. Een beperkte tijd (bijvoorbeeld twee weken) gratis lidmaatschap. Hierna betaald lid worden of je profiel wordt verwijderd, ook van vrouwen.
7. Controle of je je niet gelijk onder een andere naam weer als gratis lid aanmeld.
8. Dat er goed op scammers wordt gecontroleerd.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

Nog een truc om je te laten betalen: Als gratis lid ben je op zoek naar vrouwen van je type. Je vindt genoeg interessante vrouwen en daarom besluit je betalend lid te worden zodat je ze een bericht kunt sturen. Wat blijkt dan? Je gaat snel op zoek naar die vrouwen maar precies die vrouwen waarom het ging zijn ineens verdwenen. Wat er overblijft is zeker niet jouw type. Die profielen die er waren toen je nog gratis lid was zijn door de website aangemaakt om als lokeend te dienen om je te laten betalen. Je bent bedrogen en hebt voor niets betaald.

Als er een datingsite aan jouw eisen voldoet dan zitten er nauwelijks leden op.

Ik heb oa op RP eens geturfd hoeveel betalende vrouwelijke leden er zijn en dat aantal is bedroevend laag. Datingsites zetten alle zeilen bij om dit te verhullen. Oftewel ze verkopen gebakken lucht.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden