teleurstellend en tegen oplichting aan

teleurstellend en tegen oplichting aan

Ik heb de twijfelachtige "eer" al wat langer mee te lopen hier. Was pas weer even full member geworden, a 25 euro (!) Kom je vrouwen en foto's tegen die er tien jaar geleden ook al opstonden. Kreeg een bericht van een meid van 32 jaar, ja hoor, die valt op mij, pure oplichting. eenmaal je emailadres en ze blijven je bestoken met nepmail. Om je automatische incasso op te zeggen moet je de meest gekke toeren uithalen, het wordt op alle manieren gefrustreerd om je maar betalend lid te houden. Zeer irritant. Vervolgens lees je zelden een bericht terug, of liever gezegd helemaal niets. Ben hoog opgeleid zie er redelijk uit, heb geen buik van hier tot Tokyo, maar je net nooit "goedgenoeg" (95% van de vrouwen zit op deze site voor hun ego te laten strelen, "ben ik nog in beeld" etc. Nee, voor mij nooit meer deze site. Ematching is echt de alllerbeste site, al de kans daar ook klein iemand te vinden.

Sterke punten
geen, en veel te duur.

Zwakke punten
zie boven

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Jij bent gewoon gek en je weet toch dat Nederlandse blanke vrouwen alleen maar geld willen zien? Hoeren zijn goedkoper, waarom ga je tijd verspillen op internet dating sites er valt daar niks te zoeken en in het echte leven zijn ze er ook niet. Dus waarom blijf niet lekker alleen. Het maakt tegenwoordig niet uit als je hoog op laag opgeleid bent. Maakt niets uit ook vrouwen die hoogopgeleid gaan vreemd en neuken zich zelf omhoog op de werkvloer. Vind een vrouw je leuk gaat het om wie je bent niet als je hoog opgeleid of laag opgeleid, vaak zoeken ze naar hoogopgeleid, omdat ze ook willen dat je ze levens lang financieel moeten verzorgen een soort van samenleving contract. De meeste willen een neger en houden een blanke vriend en man voor de gek. Maar vaak willen ze ook gewoon geld zien zwaaien. Een vrouw in Nederland hoef je niet te zoeken en die zoeken geen mannen. Ze willen leven van het luxe.

De nederlandse vrouwen zijn vrouwen die schulden hebben opgebouwd of studie schuld of eten van de voedselbank en willen graag met een man uit etentje en ja het liefste elke met de auto worden opgehaald. Dat is de behoefte van de levens tijd en levens duur van de vrouwen nu, dus het maakt niet uit als je eentje uit het buitenland vindt en je blijft toch tegen de zelfde muur aanlopen. Dat niet alleen het zijn vaak fictieve profielen allemaal nep.

Maar jij bent dom geweest om 25,- euro uit te geven om een dom nep site. Relatieplanet zal nu harder lachen, want jij stort 25,- euro en zij hoeven alleen te ontvangen dombo.

Relatie planet en lexa en die andere sites zijn allemaal eerste klas blanke vrouwelijk hoeren sites hahaha vieze blanke vrouwen met scheur bodemloos geld gat hahaha

Ik had met dat 25,- euro heerlijk lekker kunnen eten. Dat site profiteert nu van jou.

Relatieplanet is een van de grootste, zoniet de grootste, algemene datingsite. (Ze beweren dat zelf ook te zijn). Maar als je eenmaal betaald hebt kom je er achter dat je een kat in de zak hebt gekocht want in jouw leeftijdscategorie en provincie zijn dan nauwelijks actieve vrouwelijke leden. De vrouwen die op relatieplanet staan zijn vaak verbitterde alleenstaande moeders (alimentatieplanet!!) waarbij de negativiteit jegens het andere geslacht al vaak te lezen is in de profieltekst. Zeer veeleisend ook, daarom krijg je geen bericht terug als je als man zijnde een bericht stuurt. Omdat zij een vagina hebben voelen zij zich zeker niet geroepen om het initiatief te nemen. Het is logisch dat steeds meer mannen MGTOW gaan; Men Going Their Own Way. Weg van arrogante schepsels die veel eisen maar niets te bieden hebben. Weg van profiteurs en mensen die je kostbare tijd verspelen. Weg van de emotionele spelletjes en het gemanipuleer, ja spel het maar als geMANipuleer. Weg van de drang om geld te spenderen aan status en overbodige artikelen. Heb je de 'red pill' geslikt en ben je al wat langere tijd MGTOW, dan moet je alleen maar lachen om al die onmogelijke vrouwen die zich verzamelen op datingsites.

Dag, ik sta nu 6 weken ongeveer als full member op RP. Niet 1 man die op mij reageert. Ik ben een gezonde vrouw van 58 jaar en ik heb alles goed elkaar. Geen golddigger nodig. Verschillende keren boos geweest op RP. Altijd standaard antwoorden terug. Ik had 8 matches. Niemand reageer terug. Ze zien me gewoon niet. Ik sta gewoon machteloos. Weer 44 euro weggegooid. Stelletje smeerlappen zijn het.

Hallo Karin,

Besteed je wel genoeg aandacht aan jezelf? Haar niet kort, kleurtje er in? Let je op je lijn want mannen hebben graag een slanke vrouw.? Laat door een professional eens goede foto’s maken.

Ik ben een verzorgd. kleurtje in mijn haar. Geen grijze muts. En niet alle mannen willen slanke dames. Kom op zeg. Al die mannen met die hangbuiken dan?

Maak je niet dik, dun is de mode. Mannen met hangbuiken worden gelijk afgekeurd. Als je als man niet op een filmster lijkt ook.

Het valt me toch al op wanneer ik op slank fiter ik maar enkele hits krijg terwijl ik in het dagelijks leven volop slanke dames zie. Mijn conclusie hiebij is dat de slanke dames nauwelijks een datingsite nodig hebben. Dus de meeste mannen vallen op slank, een enkeling op stevig waabij ik nog opmerk dat dit ook stevige mannen met stevige buiken zijn. Een stevige vrouw met een slanke man is geen gezicht.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden