het verhaal hieronder mij klopt

het verhaal hieronder mij klopt

Helemaal gelijk heb je Peter, vrouwen op datingsites stellen zeer hoge eisen, voor hun is bijna geen enkele man goed genoeg voor een reactie , of zelf een profielbezoek. Ze zijn respectloos en asociaal. Hoe uniek je bericht ook is, ze reageren niet en de meesten kijken ook niet eens op je profiel. Dit is niet alleen hier op relatieplanet zo, maar ook op alle andere datingsites. Online een date scoren met een leuk meisje/vrouw, dat ook nog tot een relatie leidt, is bijna net zo groot als 30 miljoen winnen in de oudejaarsloterij!

Die zogenaamde 44% kans op een relatie die ze vermelden op hun site is alleen maar om je te lokken om betaald lid te worden!

Op datingsites komen ook steeds meer oplichters heb ik gemerkt, oprichters van sexdating etc, die via datingsites deze links naar je sturen, in de hoop dat jij betaald lid wordt op hun site. Vooral op de website twoo zitten er extreem veel weet ik uit ervaring met die site.

Kortom mijn advies aan mannen begin niet aan daten via het internet. Het kost een hoop geld en het levert je niks op, of misschien met heel veel wachten en moeite een date, dat geen vervolg kent. Tenzij je natuurlijk heel erg ver bovengemiddeld uiterlijk hebt ; zoals Brad Pitt;)

Sterke punten
niks

Zwakke punten
alles.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Als je als alleenstaande man de 30 miljoen wint in de oudejaarsloterij, moet je de vrouwen van je afslaan.

Sterker nog, je bericht wordt vaak helemaal niet gelezen of het nu een met zorg geschreven bericht is of niet. Ze openen de email, ze kijken naar de foto en leeftijd en als er op de foto geen topmodel staat of de leeftijd niet veel jonger dan ze is wordt je bericht snel weer gesloten en het volgende bericht geopend. Mannen vanaf 50 maken zo goed als geen kans meer een passende vrouw te vinden, die mannen worden veel te oud gevonden. Vrouwen die klagen dat ze geen berichten krijgen zouden eens goed naar hun uiterlijk moeten kijken en zien of ze zich beter kunnen verzorgen, kleden en wat kilo's kwijt raken.

De mannen willen een vrouw die jonger is, en de vrouwen willen een man die jonger is. Er gebeurt dus niks en beide blijven op de site staan, tot in de eeuwigheid.

haha helemaal mee eens Dirk! daarom heeft elke voetballer ook een foto model in Engeland , ongeacht hoe ze eruit zien.

Ik hoor ook vaak dat 90% van de Nederlandse mannen geen Nederlandse vrouw kunnen scoren en dat ze geen succes hebben in het slagen van een relatie. Ten zij je een blackmen bent of je moet een knappe man zijn, tja brad pitt of george clony wat vaker ook word genoemd, maar ook liefste goed vermogend, want ja die vrouwen van deze tijden willen alleen maar een vrije leven hebben.

Voetballers zijn goed vermogend, dus hebben geen moeite met het vinden van een vrouw. Hoe lelijke je mag wel zijn als je financiële plaatje mooie is dan willen ze graag een relatie met je en dan is alles opeens koek en ei.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden