Relatieplanet is niet meer wat het geweest is

Relatieplanet is niet meer wat het geweest is

Ik heb vaker met tussenpozen op Relatieplanet gestaan. Jaren geleden kreeg ik 10 a 15 reacties per dag. En nu is het veel, veel minder. Nee, ik ben niet lelijker of armlastig geworden. Als ik zelf zoek naar een interessant, aantrekkelijk lekker ding tussen de 25 en 47 moet ik me echt helemaal sufscrollen om iets van mijn gading tegen te komen.

Je moet natuurlijk geen wonderen van een datingsite verwachten. Als je door de Bijenkorf loopt in Amsterdam zie je ook niet alleen maar mooie vrouwen en mannen. (Maar vast meer dan in een willekeurig dorpje). Veel mensen (ik denk zowel mannen als vrouwen reageren op personen wat niet echt realistisch is qua leefstijl, cultuur, uiterlijk etc.)

Ik ben zelf niet extreem kritisch ofzo, maar ik moet me natuurlijk wel aangetrokken voelen tot iemand op het eerste gezicht. En dat is een combinatie van wat ik zie, maar zeker ook wat ik lees.

Als een mooie vrouw mij een interessebericht stuurt, geef ik wel mijn email, maar als er daarna niet veel meer uitkomt dan "Hoe was je weekend?" i.c.m. met onaantrekkelijk taalgebruik in de vorm van geen punten, geen hoofdletters, valt mijn interesse gelijk weg, ook al ben je Miss World. Ik wil niet gaan klagen, maar het is een feit dat Relatieplanet qua aanbod flink achteruit is gegaan. Eigenlijk de moeite niet meer waard. Aan de andere kant, één goede date kan genoeg zijn ;-)

Sterke punten
Echt sterke punten heeft de site niet. Qua functionaliteiten werkt alles wel, maar is gewoon een uitgemelkte vorm/concept.

Zwakke punten
-De kwaliteit van het aanbod is laag.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Vraag mij af waarom je deze review hebt geschreven?

Voor een man 10 a 15 reactie's per dag? Damn.........you got the looks of een moviestar of smile like a prince. Golden earring voor diegene die denken dat heb ik eerder gehoord. Denk dat 99% van de mannen niet deze luxe hebben.De emancipatie is online ook echt niet zo hoog.

Zie het als bijkomstigheid en wie weet brengt het je wel tot een mooie relatie.

Ik heb deze review geschreven omdat het mij opviel dat de kwaliteit ernstig naar beneden is gegaan. En die 10 a 15 reacties waren zeker geen 10 a 15 mooie/interessante vrouwen. Maar ik heb toch regelmatig leuke dates gehad met sommigen ben ik zelfs nog vrienden. Maar nu is 't allemaal vrij dramatisch.
Mijn profieltekst is wel vrij 'edgy' daar sloegen er ook veel op aan haha. Hele slimme maar ook minder slimme. En hij is zelfs door meerdere personen gestolen (man en vrouw!). Daar werd ik door anderen op attent gemaakt.
Maar goed, ik heb geen hoge verwachtingen maar wil wel gewoon een leuke date. Dat is nu echt veel, veel moeilijker via relatieplanet.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden