Midden in de roos.

Op vrijdagochtend, 16 september, bezocht ik de 50 Plus Beurs in Utrecht. Opeens stond ik, even over 10 uur, voor de stand van Relatiebemiddeling 60+, waar op dat moment alleen de consulenten Kristel van de Langkruis en Toiny Jansen aanwezig waren. Kristel zag mij treuzelen, liep op me toe en stelde haar gebruikelijke vragen, zoals status, leeftijd enz.
Toen ik haar vertelde dat ik na een vaste relatie van 60 jaar, waarvan 53 jaar gehuwd, sinds een goed jaar weduwnaar was, heeft ze mij uitvoerig ingelicht over wat voor mij de mogelijkheden voor een date zouden kunnnen zijn. Na een opvolgend, 2 uren durend, gesprek bij mij thuis, ontmoette ik op 23 oktober mijn eerste date, die niet helemaal goed klikte.
Mijn tweede date op 22 november was een "schot midden in de roos". Wij zijn nu ruim 5 weken verder en hebben Relatiebemiddeling 60+ inmiddels laten weten niet verder meer voor ons te bemiddelen. We zijn er beiden, rond de 80, van overtuigd, dat het voor de volle 100% klikt tussen ons. Beiden hebben we besloten: "We gaan er er voor!"
Kristel en Toiny hebben, voor wat ons beiden betreft, een fantastisch goed werk verricht.
Dank daarvoor.

Sterke punten
De aandacht en zorgvuldigheid die door de consulenten betracht wordt. Het intake gesprek bij mij thuis verliep op een vriendelijke, professionele manier. Voor mij was dit de eerste keer dat ik van de diensten van een relatiebemiddeling bureau gebruik maakte, dus vergelijkingen met andere bureau's kan ik niet maken. Ik wist dan ook niet wat me te wachten zou staan. Maar al mijn telefonische gesprekken met 60+ gaven mij het gevoel, dat pas na een gedegen research van de zijde van 60+ een date voorgesteld werd. 60+ wil graag weten hoe het verder met ons gaat.

Zwakke punten
Geen.

Bezoek Relatiebureau 60plus Reviews over Relatiebureau 60plus

2 reacties

Goedemiddag meneer!

U kent me uiteraard niet, maar ik ben Noralie van 't Klooster, 17 jaar en zit momenteel in Atheneum 6+. Voor mijn huidige educatie ben ik bezig met het vormen, schrijven en bedenken van mijn profielwerkstuk, welke gaat over: "60+ en daten". Ik zou ontzettend graag met u willen praten over uw ervaring met niet alleen het internet kennismaken, maar vooral ook het daten zelf, en natuurlijk uw geschiedenis. Ik ben erg geïnteresseerd in uw verhaal en hoop dat u tijd wilt maken om een gesprek met mij te volgen, persoonlijk kennis maken vind ik zelf het fijnst om contact te maken, maar als u liever een e-mail stuurt, of helemaal geen gesprek wilt, begrijp ik het volkomen. Dit is natuurlijk uw privacy en persoonlijke leven. Ik zal u beloven, indien u mij wilt helpen, mijn integriteit te bewaren en zal geen verhalen over u verspreiden en zal ook het verslag niet inleveren zonder uw toestemming en goedkeuring!
Ik hoop snel van u te horen!

Vriendelijke groeten,

Noralie van 't Klooster

Hallo meneer,

Ik was het volslagen vergeten,
maar indien u met mij contact op wilt nemen kan dat via:

Tel: 0516-451425
E-mail: [email protected]

Groeten!

Bezoek Relatiebureau 60plus Reviews over Relatiebureau 60plus

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatiebureau 60plus
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden