Relatiebasis - twee keer raak!

Relatiebasis - twee keer raak!

De eerste keer heb ik me ingeschreven bij Relatiebasis in 2009. Na een paar afpraakjes met mannen met wie het niet klikte werd ik aan Joop voorgesteld. Met hem ben ik twee jaar lang omgegaan. Hoe goed de klik in het begin ook was, helaas doofde de vonk na twee jaar. Dit kan Edina zeker niet worden verweten, soms kom je pas na een tijdje achter dat je niet bij iemand past.

Omdat het dus al een keer goed gegaan is, heb ik me weer gemeld bij Edina. Wat ik als zeer prettig ervaren heb was dat ze de moeite heeft genomen weer bij me persoonlijk langs te komen voor een gesprek. Wij hebben samen alle vorige afspraken doorgenomen. Ook mijn relatie met Joop en waarom het mislukte hebben we onder de loep gelegd. Edina maakte heel veel notities. Bij het afscheid gaf ze me een vette knipoog en zei dat ze de perfecte kandidaat voor me wist.

Tien dagen later belde ze me op en las het profiel aan mij voor van Jan. Hij was dus degene aan wie ze dacht tijdens ons gesprek. Nou, zij heeft zich dus niet vergist! Edina heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en ik kan me dan ook geen betere man wensen dan Jan. Het is de relatie waar ik al die tijd naar op zoek was met een liefhebbende en ondernemende mentaal gezonde man! Dank je wel Relatiebasis, dank je wel Edina!

Sterke punten
Betrouwbaar en vakkundig

Bezoek Reviews over

1 reactie

Als vervolg op het stukje van 6 september hier nog even een berichtje
van Truus en Jan. Het gaat heel goed met ons, wij hebben ons verloofd,
de oude knarren, leuk he!

Bezoek Reviews over

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden