oude wijn in nieuwe zakken

oude wijn in nieuwe zakken

zo af en toe zoek ik een soortgelijke site op, om contact te leggen met zoekende. 60% van de vrouwen is nog hetzelfde gedurende een periode van 3 a 4 jaar. Nog steeds dezelfde omschrijvingen van heet, teleurstelling in huidige relatie, uitgekeken etc. zelfde foto's etc. Geloofwaardigheid van de site is bij mij sterk gedaald en heb gebruik gemaakt van herroepingsrecht.

Sterke punten
de structuur van abonnement en dan VIP met toch veel mogelijkheden is ok. censuur qua foto's is ok. Prettige site systeem. Teksten in berichten worden niet gecensureerd, wel de profieltekst.

Zwakke punten
geen inzage in hoeveel "echte" profielen er nu zijn, ook de verhouding mannen vrouwen is niet inzichtelijk.
Omdat de berichtteksten niet gecensureerd worden, roept dit frustratie op bij de deelnemers. Beschouw het maar als een platte sex site, wat door de deelnemers zelf gecreëerd wordt.

Bezoek RegioSexcontact Reviews over RegioSexcontact

3 reacties

Krijg je antwoord als je een vraag stuurt naar een vrouw?
Volgens mij zijn alleen de profielen van mannen echt.
Van vrouwen zijn ze allemaal nep

geloof ik graag

Uit de vorige reviews blijkt dat je geen enkele reactie krijgt van vrouwelijke profielen. Dat komt omdat de website geen fictieve profielen heeft die beheert worden door chatoperators. Dat is alleen bij websites waarbij je credits moet kopen. Bij deze website betaal je een abonnement, en dan is het geld al binnen bij de eigenaar.
De website heeft wel fictieve profielen, maar dat zijn chatbots die alleen aktief zijn als je gratis lid bent. Zodra je een abonnement betaald hebt, reageren ze niet, of zijn ze niet meer zichtbaar.

Bezoek RegioSexcontact Reviews over RegioSexcontact

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RegioSexcontact
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden