Weinig Vertrouwen in deze site!

Weinig Vertrouwen in deze site!

Ben al een tijdje bezig om met iemand in contact te komen.
Een persoonlijke ontmoeting te hebben,nadat ik vrij veel met die persoon gechat heb,en mij vrij veel geld aan credits heb gekost,zonder enige resultaat van succes te boeken. Dus ben ik zeer slecht te spreken betreffende deze site. Hoe weet je nou of je met een serieus iemand te maken heb,of met iemand die misbruik van jou maakt?

Sterke punten
Er zijn absoluut geen sterke punten,behalve dan dat ze je goed aan het lijntje kunnen houden,om geld van je af te roffelen!

Zwakke punten
Geen! Behalve dan dat het zwakkelingen zijn,om werkelijk
een afspraak te maken voor een persoonlijke ontmoeting!

Bezoek RegioMatches Reviews over RegioMatches

2 reacties

Ik kan je vertellen dat Regiomatches.nl uit de stal komt van The Right Link bv. Deze firma heeft meer dan 2467 nepdatingsites in beheer. Allemaal met fictieve profielen van vrouwen. Alle sites maken gebruik van dezelfde database met fictieve profielen. Dat is ten behoeve van entertainment, een chatfantasie beleven. Maar echt afspreken is er niet bij, omdat de berichten van fictieve profielen wordt beantwoord door chatoperators. Dat zijn thuiswerkers die er een zakcentje bijverdienen vanuit huis. Het doel is om jou credits op te maken, zodat jij weer nieuwe moet kopen. De chatoperator kan ook een man zijn die zich voordoet als vrouw.

Helemaal mee eens. Heel veel geld uitgegeven maar werkelijk niemand kan/wil een afspraak maken. Site erkend dat er "entertainment" profielen opstaan maar , volgens zeggen, niet allemaal. Dus hou je hoop echter begin er niet aan. Voor het geld dat je uitgeeft kan je ook lekker op vakantie !!! Dus : BEGIN ER NIET AAN !!!!!

Bezoek RegioMatches Reviews over RegioMatches

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RegioMatches
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden