Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 13988

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - Slechte datingsite

0

Review:
Pepper is een slechte datingsite, je bent totaal afhankelijk van wat pepper je voor matches stuurt,je zeggen elke dag matches, nou ik heb dat lang niet altijd gehad. Ben een maand betaald lid geweest, wat gewoon zonde van het geld is er staat totaal niets tegenover, er werd toen ook beloofd dat je een tegoedbon bij bol.com zou krijgen als je lid werd, nooit gezien!!

Kortom pepper is waardeloos!! Nooit geen pepper meer!

Sterke punten:
pepper heeft geen sterke punten

Zwakke punten:
alles!

semmy beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - NEGATIEF

1

Review:
Op Knuz heb ik 7 keer al een date gehad, met zowel leuke als minder leuke
dames maar die reageerde tenminste wel, op Pepper en andere betalende datings sites kon je berichten sturen tot je een ons woog, maar geen 1 die terug wilde reageren. Dream on met je prins op het witte paard.
Via Knuz en buiten Internet lukt het veel beter!!

Sterke punten:
bar weinig tot niets

Zwakke punten:
Allesss!!

Sjaak beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Slechte datingsite

0

Review:
Ik zit al een tijdje op Pepper en ik weet niet waar ze die mannen vandaan halen, maar als ik heb aangegeven dat ik opleidingsniveau belangrijk vind en mijn 'matches' hebben middelbare school als opleidingsniveau?!?! Je kunt niet zoeken, niet filteren, op ipad werkt de site echt bagger, er is geen App. Waardeloos dus. Zit ondertussen maar onbetaald op RP. Dacht altijd dat die 'grotere' sites niks waren, maar kan iig goed selecteren.

Sterke punten:
Idee van een eigen wall waar je je eigen collage kunt maken is wel grappig. Meer ook niet...

Steef beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - twijfels

2

Review:


Ik heb toch mn twijfels over deze site.. en nog geen suc7 gehad.
Ik kreeg een berichtje dat iemand mij leuk vond.. dus ik dacht ik reageer via berichtje terug door me eerst te aboneren..endus te betalen..en dan krijg je ineens te horen sorry, geen interesse...
Lekker is dat! zijn dit lokprofielen?
Er word zo mooi en veel reklame over gemaakt, maar in werkelijkheid is het allemaal niet zo mooi, en maar 3 matches per dag.. bovendien veelal boven mijn opleidingsniveau...
En idd dr zijn ook vrouwen die de prins op het witte paard zoeken, dames dream on!!! de perfecte man vind je niet.. evenals wij de perfecte dame ook niet kunnen vinden..

Sterke punten:

veel foto's, interesses aanbrengen in profiel..

Zwakke punten:
niet zelf kiezen
te weinig matches aangeboden
nep/lokprofielen?

anoniem beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Leuk idee, jammer van de locatie-matching

0

Review:
Pepper is een leuk initiatief voor een datingsite. Het is fijn dat je meteen foto's ziet en dat je zelf kunt bepalen wie je een bericht stuurt. Helaas kun je niet zien of deze persoon een abonnement heeft en of hij dus op je berichten kan reageren.
Verder wordt je gematcht met iemand binnen een straal van 70 km. Dit kan handig zijn, maar niet als je in een uithoek van Nederland woont en ook nog eens niet hetero bent. Dan blijven er blijkbaar maar weinig match-mogelijkheden over. Ik in vier maanden maar 10 matches gehad. Je kunt dit niet zelf aanpassen en dat vind ik een groot minpunt van Pepper. Want uiteindelijk betaal je er wel voor om een leuke date te vinden ;)

Sterke punten:
Mooie site
Je ziet meteen foto's
Berichten sturen en chatten

Zwakke punten:
Je kunt niet zelf kiezen
Locatie matching niet altijd handig
Chats zijn niet altijd terug te lezen
Veel profielen zonder abonnement?

Sandra beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Waardeloos

0

Review:
Hoge bedragen, weinig resultaat.
Ook hier schijnen mensen in een droomwereld te leven in de
hoop dat ze de ideale en de aller knapste persoon treffen.
Heb je een bril, of ben je wat minder knap, is je profiel al als hopeloos opgegeven.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Rib uit je lijf. NIET DOEN dus. !

Pepper - Weggegooid geld

0

Review:
jammer dat je maar 3 matches per dag ontvangt. Echt veel te weinig. Voor 1 maand 25,- betaald en ik heb er echt helemaal niets aan. Jammer hoor, de site ziet er mooi uit maar als het puntje bij het paaltje komt stelt het echt niets voor!
Ik zou zeggen, niet doen en naar een andere site gaan!

Saskia beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - oplichters

0

Review:
nooit imand online geen berichten niks nada . nooit lid worden .ben je lid vraag je geld terug

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Pepper - Pepper is Bagger!!!

0

Review:
Een hele slechte dating site!!

zit er een maand op heb nog geen berichie of iets gehad.
ik heb naar elke match lelijk of knap leuk of niet leuk een bericht gestuurd
maar geen reactie ontvangen en met chatten hetzelfde.
Allemaal Nep profielen als je het mij vraagt.

Mensen niet doen! geen geld aan verspillen!

Sterke punten:
Geen..

Zwakke punten:
Alles is nep.

Pieroo beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Echt slecht

0

Review:
Ik sta nu al een tijdje ingeschreven op pepper.
Elke dag 3 nieuwe matches, zoals beloofd.
Maar wie ik ook op de site aanspreek, niemand die reageert.
Ik heb het bij zo'n 30 meiden geprobeerd, ook puur om te zien of er uberhaupt iemand reageert.
Maar zelfs al ben ik volgens mijn profiel alles wat ze zoeken in een man, geen enkele reactie.
Is het mijn uiterlijk? ok ik ben misschien lang niet iedereen ze type, maar niemand die reageert is wel heel vreemd.
Na mijn idee veel of bijna alleen maar nep profielen.
Ik heb betaald voor 3 maanden lidmaatschap waarvan ik nu op de helft zit.
Als mijn 3 maanden erop zitten ga ik mijn lidmaatschap zeker niet verlengen
Ik heb namelijk sterk het gevoel dat pepper ontzettend fake is!!!.

Sterke punten:
Chat functie
Elke dag 3 nieuwe matches

Zwakke punten:
Je kan helaas geen mensen zelf zoeken
Sterk het vermoeden van veel nep profielen
Site is zeer klein
Site heeft zeer beperkte functies

Gino beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper