Parship - 240 Reviews

Last updated: 2 december 2017
Parship Logo

9.4% aanbevolen, 240 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 16995

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 240

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CIQHXXtjrYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (240):

Parship - traag en onduidelijk

1

Review:
traag omdat het dagen duurt voordat je veranderingen zijn verwerkt. ik heb ook zeer slechte responsetijden van website meegemaakt. geloof dat dat nu verholpen is. omdat alle kandidaten codes krijgen is het moeilijk te onthouden wie wie is. ook die ingewikkelde testresultaten, waar ik niet in geloof (had ik maar geen lid moeten worden, ik weet het) maken het er niet overzichtelijker op. in het algemeen vind ik het frustrerend dat je niets terug hoort van sommige dames of ineens afhaken, weet ik veel waarom. de datingsites zouden hier hun verantwoordelijkheid in kunnen nemen, vind ik. ook vrij slechte service van helpdesk. ik krijg ook geen berichten meer doorgestuurd. vind dat dit allemaal wel wat beter kan als je kijkt hoeveel het kost. zoek mogelijkheden zouden verbeterd kunnen worden.

Sterke punten:
ijsbreker

Zwakke punten:
traag
niet transparant
zoekmogelijkheden
vormgeving


Parship - Best aardig

0

Review:
Ik vind het best aardig, heb regelmatig reacties (lijkt wel of ik besprongen wordt) haha.. of ze willen een "jong" ding hebben van 35 (die bijna over datum is met kinderen krijgen) sommige hebben wel erg veel haast om te daten.

Sterke punten:
Het is wel aardig, ijsbrekers vind ik hele leuke dingen.

Zwakke punten:
Vind de support zeer mager, heb 2 keer een bericht gestuurd.

Liefste wil ik een man zonder kids, heb dat ook aangevinkt in mijn zoekprofiel. En nog staan ze er bij.. 't zou gemeld worden aan de technische afdeling.

't is maar te hopen dat ik de psycholoog niet nodig heb.. lol..

Parship - Parship

0

Review:
Tot nu toe 3x betalend lid geweest en enkele aardige vriendschappen overgehouden. Test moet je met flinke korrel zout nemen. Erg irritant: sommige voorgestelde leden blijken al maanden niet meer actief. Database met inschrijvingen schonen is blijkbaar te moeilijk. Wat anderen melden: je moet betalen voor je kan reageren; je ziet niet wie wel/geen betalend lid is. Inderdaad: er zou moeten kunnen worden aangegeven of iemand getrouwd is of samenwoont. Heb aantal keren gemailed ivm klachten, maar zoals andere revieuwer meldt: er wordt geen aktie ondernomen.

Sterke punten:
Iets hogere drempel, iets grotere kans serieuze zoekenden

Zwakke punten:
Moet betalen voor praktisch alles.
Mensen die maanden niet actief zijn geweest, staan rustig tussen interessante kandidaten.
Onduidelijk of kandidaat betalend is (en kan reageren op contactverzoek).
Klachten worden niet serieus genomen.

Parship - Getrouwde mannen bij Parship!!

2

Review:
Getrouwde mannen doen bij Parship mee onder de noemer - gescheiden levend-, terwijl ze in de praktijk gewoon getrouwd blijken te zijn. Leeftijdsgroep 55 - 65 jaar.

Sterke punten:
De toelatingstest; hierdoor wordt er een beetje kaf van het koren gescheiden.

Zwakke punten:
De test: soms komt de uitslag absoluut niet overeen met hoe je bent.
KLACHT over de getrouwde mannen: Parship doet er niets mee. Zelfs als je de mailtjes van die mannen opstuurt waarin ze aangeven getrouwd te zijn, inclusief hun nummer, dan mogen ze van parship gewoon mee blijven doen. Deze week ben ik er al weer vijf tegen gekomen.De suggestie om het item - getrouwd- bij de inschrijving op te nemen, wordt niet gehonoreerd. Zij zijn er niet voor verantwoordelijk, was het commentaar.

Parship - klantonvriendelijk

0

Review:
Erg klantonvriendelijk, zeer duur, uitermate mager mbt mogelijkheden.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
DUUR
KLANTONVRIENDELIJK
SUCCES VERHALEN (ECHT NIET)
NIET DOEN!!!

Parship - parship >> goede indruk maar erg duur

0

Review:
je doet een hele goede test die volgens mij best wel goed doordacht is door deskundigen en je krijgt dan ook hele nette profielen te zien. maar het is tegen het flauwe af dat je geen foto kunt bekijken of dat je als iemand je een mail stuurt via parship hem niet kunt lezen. een en ander riekt erg naar geldwolverij. voordeel is wel dat je fakers en mensen die niet echt op zoek zijn buiten de deur houd door deze nogal hoge drempel.

Sterke punten:
goede doordachte opzet met een persoonlijke test. En waar het er naar uitziet nette personen die echt op zoek zijn

Zwakke punten:
- geen email kunnen lezen als je niet betaald hebt ook al ben je ontvanger van een mail van een betalend lid ( geld trekkerij )

- erg duur ( 179, 40 euro per 6 maanden )

- geen foto's kijken als je niet betaald hebt

- niet kunnen zien wie er betalend lid is en wie niet ( zit je voor niks een briefje te schrijven of niet ? )

Parship - gevonden via Parship

0

Review:
Had even op Lexa gestaan, maar erg rommelig met veel "soorten" verzoeken/berichten enz. Voor mij niet overzichtelijk. Parship heeft iets meer geld en tijd gekost (3 maanden), maar heb het ook rustig aan gedaan en ik heb hem gevonden...op mijn 44e!!

Sterke punten:
De match aan de hand van het persoonlijkheidsprofiel. Prijs/kwaliteitverhouding. Wat is duur? Zie ook verderop. Als je niet veel wilt betalen mag je ook niet veel verwachten.

Zwakke punten:
Niet kunnen zien wie er betaald heeft en dus kan reageren.

Parship

0

Review:
Relatieplanet was helemaal niets, dus Parship maar even geprobeerd. De tests voor je een profiel aanmaakt gaven me vertrouwen.

De profielen vind ik kwalitatief wel goed. Grootste kritiek is dat je niet kan zien wie uberhaupt berichtjes kan terugsturen. Daar zit je dan echt je best te doen om mooie berichtjes te sturen ...

Stats na een tiental dagen op deze site :

Contactpogingen ondernomen : 13
- een mailtje terug ontvangen : 2
- afwijzing terugontvangen : 2

Contactpogingen ontvangen : 0

Parship

0

Review:
Ben een paar maanden lid geweest van relatie planet, wel leerzaam echter erg massaal. Je krijgt als vrouw met een leuk geplaatste foto inderdad veel reacties maar vaak weinig inhoud. (o.a. veel getrouwde mannen) Goed... opzoek naar een meer serieuze kandidaten site... Parship belooft veel maar na de test (moment opname) krijg je een stuk of 250 kandidaten in eigen regio toegewezen die dan het best bij je profiel zouden passen. Je hebt geen enkel idee welke mensen wel of niet lid zijn. Zonder lidmaatschap kan je geen berichten ontvangen. Ben je eenmaal lid (kosten minimaal 150 euro/half jaar) dan kan je geen foto's bekijken, dit mag alleen na toestemming kandidaat, wat ik erg naar vind is dat je ook niet te weten komt wie er wél lid is. Je kan dus berichtjes blijven sturen zonder dat deze gelezen worden, noch beantwoord gaan worden.
Zoekmogelijkheden blijven beperkt aan je profiel (met andere woorden: de test!)en kunnen alleen worden aangapst als je een nieuwe test ondergaat en andere antwoorden geeft zodat je 'eigen profiel' weer anders is. Al met al... erg duur en weinig mogelijkheden!
Groetjes leerkracht Den Haag

Parship

0

Review:
Heel leuk, die Parship-site, maar jeetje, je hebt eerst een hele test gedaan die heel leerzaam is, dan je profiel aangemaakt, en vervolgens kun je niks voordat je ? 149 hebt betaald, vind ik duur! Ook als je wilt antwoorden op een reaktie die je gekregen hebt. Ik heb gewoon niet zoveel geld, dus dan houdt het op!

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship