Veel matches inrelevant

Veel matches inrelevant

Ik ben over verschillende periodes lid geweest van Paiq. In het verleden heb ik er een relatie aan over gehouden en nu sinds enkele maanden ben ik (nadat de relatie al enige tijd over was) opnieuw lid geworden. Ik vind het niet meer zoals ik paiq kende van een paar jaar geleden. De vernieuwde interface vind ik zelf helemaal niet zo prettig werken bijvoorbeeld.

Je krijgt elke 2 weken een automatch. Daarnaast kun je optioneel, wanneer anderen jouw quiz-vragen invult en door de eerste 3 gesloten vragen-ronde komt je optioneel toevoegen, waarbij 1 match per dag gratis is. Wil je meer matches, dan zul je credits moeten aankopen, iets wat in mijn ogen niet echt lonend is.

De meeste matches die gemaakt worden, hebben toch een statisch profiel waar niet mijn voorkeur naar uit gaat. Ik vind het bijvoorbeeld van belang dat de match in mijn omgeving woont, binnen een straal van 50 km vind ik acceptabel. Op enkele matches na is dit te doen, maar binnen de quiz-optie op de website krijg ik veel vragenlijsten van vrouwen die verder dan 50 km van mij wonen, terwijl ik heb aangeduid de afstand als erg belangrijk te vinden.
Als je al een match krijgt, is dit overigens niet per definitie een actief lid. Zo zijn er in mijn contactenlijst talloze matches van vrouwen die simpelweg niet actief zijn en maandenlang niet online komen. Ook wanneer je credits betaald voor een match, loop je deze kans, waardoor je voor niets iets betaald.

De vrouwen op paiq zijn (niet) onterecht kritisch. Echter waar het "steekt" is dat er vrouwen zijn die zonder enige vorm van communicatie je direct blokkeren... Daar gaan dan je "duur" betaalde credits. Ook bij een open vraag als "Hoe gaat het met je?" als je al start, kun je toch bij 1 op de 3 matches verwachten dat je een blokkade krijgt, of dat de ander je simpelweg negeert of wekenlang erover doet om een antwoord te formuleren. Het is jammer dat het zo moet!

Het concept op zichzelf is leuk: je ziet elkaar pas als je met elkaar communiceert. Alleen in veel gevallen word er niet gecommuniceerd en krijg je deze gelegenheid niet meer. Dit was enkele jaren geleden (rond 2014) toch een heel stuk anders waarin vrouwen ontvankelijker waren.

Sterke punten
Je kan -als je geluk hebt- elkaar leren kennen op de inhoud i.p.v. op de uiterlijkheden

Zwakke punten
- Veel vrouwelijke leden zijn in-actief, maar worden wel aan je gematched
- Je kunt spontane blokkades krijgen zonder dat er enige vorm van een dialoog is geweest
- Wanneer je een betaalde "match" maakt, is dit geen garantie tot een dialoog: de vrouw kan je blokkeren en je credits zijn weg.
- Er word onvoldoende rekening gehouden met de wens van locatie; matches en quiz-matches zijn veelal te ver voor een goede relatie
- Er zijn ook regelmatig vrouwen actief die een relatie hebben en er puur zijn vanuit nieuwsgierigheid of een chat.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

5 reacties

Paiq is lang niet meer wat het geweest is. Ik ben zelf ook in 2014 lid geworden, toen was het nog een fijne site met (over het algemeen) leuke gebruikers. Nu zijn de vrouwen allemaal arrogant, uit de hoogte, en nauwelijks actief. Helaas zijn andere datingsites niet veel beter, en vaak zelfs nog slechter. Datingsites zijn inmiddels passé, als je een relatie wilt dan zul je het in het echte leven moeten doen...

Datingsites worden nog maar door een handje vol vrouwen gebruikt. Hier kom je pas achter als je jezelf als betalend lid hebt ingeschreven. Datingsites zijn namelijk helemaal niet transparant waar het gaat om het aantal leden. De weinige vrouwen die er zijn worden bedolven onder de berichten afkomstig van de veelvoud aan mannen en hierdoor krijgen de vrouwen het te hoog in de bol. De hooghartige profielen vol met eisen zonder dat er wat tegenover staat spreken boekdelen.
Wil je heel veel moeite doen en kans maken op een vrouw die lelijker, dikker en onaardiger is dan jezelf, dan is een datingsite wat voor jou. Zoek je een normale vrouw blijf dan weg van datingsites.

Daarom schrijven vrouwen zich in omdat ze het dood leuk vinden om vreemd te gaan. Het zijn niet alleen vrouwen, maar ook de beheerders van dat site die maken ook alleen maar door grappi en leuk neppe profielen van vrouwen die helemaal hebben bestaan op paiq. Maar waarom zou je nog tijd er in investeren, want je wordt toch op alle dating sites belazerd. En dat mannen er nog intrappen dat vindt ik nog dommer. Een dating site kan nooit gerant voor jou staan dat je daar de ware komt. Ze hebben alleen garantie dat hun hun centjes wel op tijd krijgen, voor hen maakt het geen fk uit.

Daarom is dating site bedoeld om alleen te daten. Er staan heus wel genoeg vrouwen in omdat ze al een vriend je of man of partner hebben, ze vinden het dood normaal leuk om anders mans leven op de kop te zetten.

Daarom heet het daten iedereen is daarom vrij en kan staan waar hij of zij wilt. Het is geen verplichting om na te komen.

Ik denk dat je vrouwen als optie krijgt die meer dan 50 km bij je vandaan wonen (soms zelfs 100 km) omdat er gewoonweg heel weinig (vrouwelijke) leden op Paiq zijn. Het viel mij ook op dat veel automatische matches maar 1 keer online zijn geweest en daarna vrijwel nooit meer. Zijn meestal ook degene die slechts 1 foto hebben.

Credits moet je eigenlijk zien als bijvoorbeeld "likes" op Tinder, maar hier dan betaald. Dus geen garanties! Moet je zelf dan bepalen of je daar geld voor over hebt...

De meeste hebben in het echt geen respect. Alleen maar grote mond in profielen schrijven, maar ze kunnen niks in het echt waarmaken en willen alleen maar blijven droog geilen.

Niemand kan jou vertellen als daadwerkelijkheid diegenen is die echt naar iemand zoekt. De meeste zijn oplichters en komen maar meestal 1x keer per maand online. Of je stuurt een e-mail na 3x/4x keren mailen dan hoor je niks meer. Dan zal het contact beëindigd zijn of je bent door die fake nep member fictieve profiel geblokkeerd, want dat zal dan ook de bedoeling zijn en de zelfde persoon gaat door met het contacteren en anderen mannen voor de gek blijven houden je tijd te verspillen.

De meeste hebben schrijven zoveel dingen in hun profiel, maar de meesten weten zelf ook dat ze niks waar kunnen maken. En blijven tot dag van vandaag nog steeds op de site staan. Of de zelfde persoon met de zelfde profiel staat opeens weer onder een ander naam. Dus het gekke mans werk om te blijven contacteren. Je gaat met iemand daten en je spreek vervolgens af ergens met iemand die je nog nooit eerder heb gezien.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden