Alleen voor vrouwen die willen settelen

Alleen voor vrouwen die willen settelen

Ik ben nu ongeveer twee weken gebruiker van Paiq. De site werd overal hoog aangeschreven als niet fake. De dames die zich hier inschrijven zijn al wat ouder. En/of willen veelal settlen met eventueel kinderen als wens. Hun eisen zijn ook niet mis. Korter dan 1.80M en lager dan WO zonder een overvolle drukke agenda en druk sociaal leven met status.. Dan willen ze je niet.

Tevens zijn de kwisvragen heel erg pretentieus en voorspelbaar. Ik vermoed dat het Paiq team zelf een zooi vragenlijsten heeft geschreven en in het systeem heeft gegooid. Vooral 'one night stand' is voor hun een no-no. Zeg je een keer 'Ja' mag je opnieuw beginnen. Het lijkt op een soort feministisch pedagogische afleer-instituut wat vindt dat sex en one-night stands héél fout zijn!

De chatters laten veelal alles afhangen van wat jij intebrengen hebt. Spontaan chatten is er niet bij. Dit wekt bij mij de indruk dat er fake profielen op staan om gebruikers aan het lijntje te houden. En anders zijn het wel heel erg saaie mensen. Wat ik dus niet geloof.

Ik zou er nooit voor betalen!

Sterke punten
Zag er betrouwbaar uit (met nadruk op zag). Opzeggen gaat (denk ik) wel makkelijk.

Zwakke punten
Zie review.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden