Iets klopt er niet aan deze site

Iets klopt er niet aan deze site

Een site die de volgende voorwaarde stelt:
De Deelnemer onthoudt zich van het plaatsen van materiaal op de Website waardoor overige Deelnemers contact met de Deelnemer kunnen opnemen zonder gebruik te maken van de specifiek door Website op de Website aangeboden contactmethodes. De Deelnemer plaatst op de Website bijvoorbeeld niet zijn woonadres, telefoonnummer, e-mailadres.
En een gratis abonnement en wel betalen met credits, de interne valuta om diverse diensten mee af te rekenen
Dat riekt allemaal enorm naar oplichting.
bij andere "algemene sites" zoals Relatieplanet of Lexa staat dit soort zaken helemaal niet in de voorwaarden. Daar betaal je een vast bedrag per maand en mag je zo veel berichten sturen als je maar wilt. Ik begin er niet aan.

Sterke punten
Vertel het me maar

Zwakke punten
Credtis moeten kopen om berichten te versturen is een kenmerk van sites vol met nep-profielen.

Bezoek Ondeugend Daten Reviews over Ondeugend Daten

3 reacties

Dit soort nepdatingsites zijn uitsluitend geïnteresseerd om geld te verdienen. Het is niet hun taak om jou aan een partner te helpen.

Ik heb mij ingeschreven bij Ondeugend-Daten, heb betaald voor 1 maand en kreeg een bericht van een andere website dat er nu maandelijks automatisch een bedrag van mijn rekening (creditcard) zou afgehouden worden. Direct een mail naar hen gestuurd dat ik dit niet neem, ik heb hen geen toelating gegeven om wat dan ook van mijn rekening te halen.(heb trouwens geen creditcard, betaald via bankcontac)t Ze hebben dit aangepast, zou in orde moeten zijn. Voor de grap ook een fake vrouwenprofiel aangemaakt en een extra email adres. Na de confirmatiemail liep de berichtenbox bij Ondeugend op enkele seconden vol met aanvragen van mannen. Er werden ook berichten verstuurd vanaf dit profiel zonder dat ik wat deed. Als vrouw moet je ook niet betalen om berichten te versturen, da's niet eerlijk, 'k ga een operatie laten uitvoeren denk ik :-) In mijn mannen profiel krijg ik absoluut geen berichten, ja, de standaard dingen: "Bedankt dat je mijn profiel hebt bezocht". Als vrouw kan je daar wippen zoveel je wil, als man... Begrijpelijk, 1 vrouw voor 100 mannen? En als je ziet wat een smeerlapperij sommigen durven sturen naar, tenslotte, een onbekende vrouw, dan is het wat normaal dat vrouwen niet of nauwelijks reageren op een bericht. Ik zit mijn maand uit, en dan ga ik gewoon op kroegentocht, misschien ook geen vrouw maar wel wat aangenamer dan allen in mijn sofa te zitten wachten op een nooit komend bericht.
Groetjes

Single vrouwen laten zich in regel niet inschrijven op dit soort sites.Als er eens een vrouwenprofiel aangemaakt word is dit meestal met een man erachter.Als je vele berichten krijgt is dit 'echt' profiel wel herkenbaar zijn tussen de fictieve profielen.Op de meeste sites van dit soort is dit niet.

Bezoek Ondeugend Daten Reviews over Ondeugend Daten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ondeugend Daten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden